Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cartofi umpluti cu orez

ro

29 Nov, 2010 14:27 2196 Marime text

122283_cartofi-umpluti.jpgIngrediente: cartofi 1,5 kg, ceapa 150 g, ciuperci 250 g, orez 100 g, ulei 100 g, marar 1 leg, faina 30 g, piper, sare, 100 ml bullion.

Mod de preparare: Curatam cartofii, ii taiem in doua si le scoatem miezul. Ceapa o tocam marunt si o calim in ulei. Peste ceapa adaugam orezul si ciupercile oparite si 4 cani de apa si le lasam pe foc. Dupa ce orezul a fiert, punem dupa gust piper si marar. Cu aceasta compozitie umplem cartofii scobiti.

Asezam cartofii intr-un vas si dam totul la cuptor pentru circa 30 minute (cuptorul sa fie incalzit inainte). Cand sunt gata, adaugam bulionul desfacut in 100 ml apa. Lasam cartofii in cuptor pentru aproximativ 10 - 15 minute, ca sa se intrepatrunda. Pofta buna.

Sursa: crestinortodox.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii