Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Domnule Mazare, vrem cinema-drive la Constanta!

ro

02 Jun, 2009 15:24 4596 Marime text
domnule mazare vrem cinema drive la constanta 39452 256076
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • robert 17 Jul, 2009 07:35 Tineretul din ziua de azi si mai ales orasul are nevoie de sala de sport de 10 000 de locuri pe care a promis-o Nicusor. Apuca-te bai de treaba, mai lasati draq-ului Mamaia aia ca ati umplut-o de kitsch.
  • andrew 15 Jun, 2009 11:24 Aveam si vom mai avea cinematografe...cinematograful Republica nu Mazare l-a desfiintat ci Ministerul Culturii care si-a bagat picioarele in tot ce inseamna Constanta si la fel a facut tot guvernul de 20 de ani incoace...si eu vreau cinema drive, poate asa se mai sporeste natalitatea, dar nu lui Mazare trebuie sa ne adresam...si unde la-ti vrea? ca daca-l face Mazare o sa-l acuzati gasind diferite motive, ba ca a luat spaga sau ca a distrus vreu spatiu pe care voi il vedeti verde...
  • Alexx 08 Jun, 2009 14:12 Mai exista si cinema Studio
  • Alex 02 Jun, 2009 19:12 Nu e de datoria primariei sa faca Cinema Drive. Daca o societate va considera ca o astfel de investitie este oportuna atunci se va realiza. Iar disparitia cinemaurilor se datoreaza nerentabilitatii nu? Ca doar nu s-au speriat de profit si s-au hotarat sa inchida. Primaria sa se ocupe de zona peninsulara, de aspectul orasului, de incurajarea investitiilor in aceasta zona etc. Problema e ca se face prea putin. Dar cel mai trist e ca oricat va agitati voi cu mazare nemazare, omul a fost cea mai buna optiune la alegeri. Si da, chestia asta doare. Este penibil sa ai ca principali contracandidati un scafandru semi-analfabet si un individ Manea care avea datorii mari fata de cei din partid care l-au scos in fata. Si ganditi-va ca acest oras are cel mai mare potential din Romania si o zic foarte obiectiv. Nu poti vota un candidat care in toata campania se rezuma la criticarea adversarului si nu are niciun proiect clar.