Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Geoana si Hrebe au aflat ca sint atacati cu vraji de Basescu de la Vadim

ro

19 Jan, 2010 22:24 1350 Marime text

tricolor.jpgVadim rules. Mi-am tot batut capul sa pricep de unde dracu au scos-o pesedistii pe asta cu flacara mov si cu atacul energetic. Si cu acea consiliera a lui Basescu, Delia Dinu, care cica ar fi originea atacurilor energetice la adresa lui Geoana (si a nevesti-sii) Pai cum de unde? De la Vadim! care e si el un mare fan al ezoterismului - pe vremuri angajase la Parlament, la cabinetul sau, o clarvazatoare, Aneta Badiu pe numele ei.

Vadim a incercat, deduc din ziarul Tricolorul, asa cum se vede si mai jos, inca de asta vara, sa ii avertizeze pe colegii sai din politica, in legatura cu armata ezoterica a lui Basescu, dar se vede treaba ca n-au crezut pina n-au simtit arsura flacarii mov pe creierul lor.

11. 07. 2009

"3) De citeva luni incoace, mai multi emisari ai lui Basescu (in special femei) alearga, in nestire, de la un capat la altul al tarii, calcind pragul unor persoane cu insusiri paranormale. Nu vom divulga numele ghicitoarelor, clarvazatoarelor si vrajitoarelor, nici localitatile unde stau acestea, fiindca nu vrem sa pateasca ceva. Vom destainui, insa, identitatea a doua persoane care n-au alta treaba si bat foarte des la usa lor: Elena Udrea si Delia Dinu, aceasta din urma fi ind bruneta aceea tunsa scurt, care il ajuta pe Basescu la festivitatile de decorare, ea fiind sefa Protocolului. Invariabil, mesagerii Chiriasului de la Cotroceni le intreaba pe cele la care apeleaza: ,,Va obtine dl. Basescu al doilea mandat de presedinte?". Si tot invariabil, de parca ar fi intelese intre ele, acestea raspund: NU! Unele, mai temerare, zic si mai mult: ca nici nu apuca alegerile si va cadea secerat de boala. ,,Nu puteti sa faceti ceva ca sa cistige, totusi, alegerile, fiindca a facut atita bine, la atitia oameni?' - pluseaza slugile de la Cotroceni. Raspunsul e tot categoric: NU! Am senzatia ca retraim secvente din viata Rusiei prerevolutionare, cu Basescu in rolul lui Rasputin. Ce nebunie! Cita inconstienta! Dar, vulcanul fierbe in adincuri...

Sursa: realitateamea.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii