Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine l-a omorit pe deputatul PSD Vlase vineri la miezul noptii?

ro

23 Nov, 2009 04:38 1263 Marime text

psd_1.jpgVineri pe la miezul noptii am primit un sms de la un numar necunoscut. "Gabi Vlase a facut infarct!". Gabi Vlase (foto stinga) este deputat PSD, presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul SIE si presedinte executiv al PSD Bacau, mina dreapta a lui Hrebenciuc. Sms-ul nu era tocmai iesit din comun, ca de obicei cind pateste cite un smecher din politica ceva, ni se aduce si noua la cunostinta. Numai ca de data asta, Gabi Vlase nu facuse niciun infarct, era bine mersi acasa.

Ciudat era ca si notabilitatile din Bacau au primit acelsi sms, de fapt unul mai elaborat, de la acelasi numar (care este tot timpul inchis). "Am invins! Gabi Vlase a facut infarct! Medicii sint la el acasa".

"Nu erau decit asistentele la mine acasa", a ris Vlase, povestindu-mi cum a aflat tot orasul ca si-a dat obstescul sfirsit desi el nu avea nici macar o durere de cap. Ciudat, nu?

Deci, cum ar titra Dan Diaconescu, "cine l-a omorit pe deputatul PSD Vlase vineri la miezul noptii?". Si mai ales de ce?

Daca as avea o lupa si as fi Sherlock Holmes, as porni pe urmele "criminalului", dar spre plictiseala si regretul meu nu am si nu sint. Am in schimb o informatie foarte draguta si interesanta in contextul de mai sus. Presedintele Consiliului Judetean Bacau, Dragos Benea (foto dreapta), copil de suflet al lui Viorel Hrebenciuc, umbla in ultima vreme tot mai des de git cu Liviu Dragnea, care ii este sef la Uniunea presedintilor de CJ-uri, si in plus este si cel maipasionat vinator al functiei de presedinte al PSD dupa alegerile prezidentiale. Acest Dragos Benea a pornit si el la vinatoare, tintind functia de presedinte al PSD Bacau, detinuta acum de Hrebenciuc. Pe care ar vrea sa il detroneze pe la primavara, cind se fac alegeri in judete, inaintea Congresului unde se va alege urmasul lui Geoana.

Sursa: realitateamea.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii