Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:01 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel catre membrii PSD!

ro

15 Dec, 2009 21:55 860 Marime text

Stiu ca sunteti suparati si este normal sa fiti. V-ati luptat cu ardoare pentru PSD si meritati tot respectul celor care au condus, conduc si vor conduce destinele acestui mare partid. Cel mai mare partid din Romania.

Si eu sunt suparat ca si voi. Sunt suparat pentru ca noi, ca partid, am ratat o sansa mare sa dam Romaniei un presedinte. Sunt suparat pentru ca, desi de un an de zile atrag atentia ca grupul de interese care tine captiva conducerea partidului ne duce spre o fundatura, n-am reusit sa fac mai multe ca sa impiedic acest lucru.

Am pierdut niste alegeri care, dincolo de miza personala a lui Mircea Geoana, aveau o miza uriasa pentru PSD. Daca am fi castigat, am fi scapat de marele pericol care ne paste acum: sapte ani neintrerupti de opozitie! Cu toate acestea, va spun ca nu este totul pierdut. Daca reusim sa ne adunam si sa privim putin inlauntrul nostru, in trecutul nostru, vom stii ce avem de facut. Ne vom redescoperii demnitatea.

De-a lungul timpului, am lucrat si ne-am batut impreuna pentru partidul nostru cu demnitate. Nu lasati pe nimeni, acum, sa va calce demnitatea in picioare. Nu voi ati pierdut alegerile acestea. Fiti mandri ca ati muncit cat ati putut de bine ca sa le castigati. Ii cunoasteti cu totii pe cei raspunzatori de esec. Sunt cei care vor incerca sa dea vina pe organizatiile cu rezultate slabe, care vor incerca sa orienteze nemultumirile firesti spre altii ca sa-si pastreze ei functiile, sunt cei care va prezinta infrangerea de acum ca pe o mare victorie. Ei sunt grupul de interese cu care ma lupt de un an de zile. Ei sunt cei care au subordonat interesele partidului propriilor interese si ne-au dus la esec.

Desi m-a atacat recent, nu vreau sa-i raspund cu aceeasi moneda lui Mircea Geoana. De-a lungul campaniei am declarat de mai multe ori ca il sustin in cursa pentru presedintie. Nu pentru ca as fi un fan al sau, nu sunt fariseu, ci pentru ca partidul nostru avea sansa uriasa sa revina la putere si sa le faca romanilor viata mai buna. Asa cum a facut-o intre 2000 si 2004.

Ma astept ca, acum, hrebenciucii din partid, care ne conduc cu "maiestrie" spre sapte ani de opozitie, sa spuna ca ma bucur de infrangerea lui Geoana. Nimic mai fals. Spre deosebire de ei, eu nu pot sa-mi bat joc de munca pe care voi ati dus-o timp de ani de zile. Munca la care am contribuit si eu ori de cate ori partidul mi-a cerut-o.

Stiu ca voi, oamenii din partidul meu, sunteti oameni demni. Asa va cunosc eu. Si mai stiu ca avand demnitate, intelepciune si curaj putem sa revenim pe locul pe care il meritam. Am pierdut o batalie, dar impreuna putem sa castigam razboiul !

Sursa: blog.mmitrea.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii