Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:54 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pregătirile pentru alegerile parlamente din 11 decembrie, pe ultima sută de metri la Constanţa (documente)

ro

09 Dec, 2016 13:54 1253 Marime text
Prefectura Constanţa a publicat graficul de distribuire a buletinelor de vot și a materialelor necesare procesului electoral pentru alegerile parlamentare 2016; Graficude ridicare materiale de la  Pavilion, dar şi Graficul de sosire la BEJ – Constanţa.
 
Buletinele de vot pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie sunt depozitate la Pavilionul Expoziţional Constanţa, sub paza jandarmilor. Pe 10 decembrie  va începe distribuirea lor către secţiile de votare.
 
„Pe tot parcursul zilei de sâmbătă, primarii din judeţ se vor prezenta la Pavilion pentru ridicarea buletinelor de vot şi a materialelor necesare votării. Aceiaşi primari trebuie să se îngrijească ca transportul până în localităţile de domiciliu să se facă în siguranţă, sub pază, cum scrie în lege”, susţinere purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Judeţean, George-Marius Cojocaru.
 
În secţiunea Documente puteţi consulta a publicat graficul de distribuire a buletinelor de vot și a materialelor necesare procesului electoral pentru alegerile parlamentare 2016; Graficude ridicare materiale de la  Pavilion, dar şi Graficul de sosire la BEJ – Constanţa.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii