Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 22 iulie 2011

ro

22 Jul, 2011 14:22 1555 Marime text
Familia Marinescu anunţă cu regret dispariţia celei ce le-a fost Maria Ungureanu. Trupul neînsufleţit se află depus la Casa Albastră a Cimitirului Municipal Baba Novac. Dumnezeu să te odihnească! Nu te vom uita niciodată!

Familia Ungureanu anunţă cu durere în suflet încetarea din viaţă a celei ce le-a fost mamă, bunică şi soacră Maria Ungureanu. Dumnezeu s-o ierte şi s-o odihnească în pace!

Colectivul agenţiei imobiliare „Ambient Intermed" este alături de colegul lor la George Ioja, la trecerea în nefiinţă a celei ce a fost Ioana Ioja. Sincere condoleanţe!

Colectivul Spitalului Militar de Urgenţă Constanţa anunţă, cu profund regret, încetarea din viaţă, după o grea suferinţă, a colonelului doctor Marian Claudiu Răspopa. A fost unul din colegii care va rămâne veşnic în memoria noastră datorită valorii umane, morale, şi a profesionalismului de care a dat dovadă. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei!

Mira Impex SRL este alături de familia îndurerată la trecerea în nefiinţă a celui ce a fost maistru Enel Nicolae Mihai. Sincere condoleanţe!

Colectivul Clinicii Regina Maria din Constanţa, deplânge trecerea în nefiinţă a celui ce a fost dr. Marian Răspopa, om de mare valoare morală, o personalitate respectabilă, între colegi şi oameni. Îi vom păstra o eternă amintire. Sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Colectivul CEMT-JT Constanţa anunţă trecerea în nefiinţă a celui ce a fost coleg şi prieten, maistru Nicolae Mihai. Înmormântarea va avea loc vineri, 22 iulie, ora 12.30, la Cimitirul Municipal. Cortegiul funerar va pleca de la Casa Mortuară - Casa Albastră, unde se găseşte depus. Un ultim omagiu. Sincere condoleanţe!

Durerea arde mai rău decât flacăra, lacrimile se adună mai repede decât ploaia, lumea rămasă golită de un suflet bun, cerul mai strălucitor cu o stea pentru foştii colegi de la Centrul de Distribuţie a Energiei Electrice Constanţa ai celui ce a fost Nicolae Marin. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Cu imensă durere în suflet aducem la cunoştinţă trecerea în lumea celor drepţi a dragei noastre soţii, mame şi bunici, Theodora Bălan. Pentru bunătatea, generozitatea şi devotamentul pe care le-ai avut de-a lungul întregii vieţi nu te vom uita niciodată şi-ţi vom pătra o veşnică şi luminoasă amintire. Nicuşot-soţ, Rudolf-nepot şi Gabriela-fiică. Slujba de înmormântare are loc astăzi, ora 10.30, la Biserica din Cimitirul Central. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii