Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZUMBA – un nou trend în aerobic ! (galerie foto)

ro

24 Sep, 2010 16:19 4540 Marime text
zumba_sala.jpgDacă vrei să pierzi multe kilograme şi să te şi distrezi în acelaşi timp, ZUMBA este cea mai nouă "nebunie" legată de fitness în Statele Unite şi în Europa. Zumba s-a lansat în 2009 şi în România, iar de curând şi în Constanţa la Zumba Aerobic & Dance Studio,cea mai nouă sală de fitness din Constanţa situată pe B-dul Mamaia nr 21.

Zumba reprezintă o combinaţie între aerobic şi dansuri Latino, African şi Caraibian, foarte distractiv şi foarte uşor de practicat, tot ce îţi trebuie este puţină voinţă pentru a te mişca pe ritmuri de Salsa, Merengue, Cumbia, Reggeaton, Mambo, Cha Cha, Hip Hop chiar şi Belly Dancing. Poţi pierde până la 1000 de calorii într-o oră de zumba! Este cel mai uşor, plăcut şi sănătos mod de a pierde atât de multe calorii: "Credeam că trebuie să ştii să dansezi ca să practici Zumba, dar spre fericirea mea, m-am înşelat, este foarte distractiv, fiecare curs de Zumba e ca o petrecere, mereu plecăm cu zâmbetul pe buze" ne-a declarat una dintre primele cursante de la Zumba Aerobic & Dance Studio.

Dacă nu eşti fan aerobic, tot la Zumba Aerobic & Dance Studio poţi opta pentru cursurile de SALSA, un remediu excelent pentru cei ce vor să uite de stresul şi monotonia cotidiană. Salsa este o sărbătoare continuă, un fenomen social, dansurile latino pot oferi oricui un zâmbet, atunci când se află pe ringul de dans, în club sau la petreceri.

Salsa reprezintă un stil de muzică şi dans ce îşi are originile în America de Sud şi Insulele Caraibe , dar care s-a dezvoltat în toată lumea. Este cea mai populară variaţie a unui dans latino şi dezvoltarea sa într-un fenomen internaţional a luat prin surprindere lumea întreagă! A devenit mai mult decât un mod de a petrece timpul, este un stil pasional de viaţă pentru mii de persoane din toată lumea. "La cursuri înveţi paşii de bază, câteva mişcări interesante, dar ai ocazia să cunoşti multă lume, să-ţi faci noi prieteni, să mergi în cluburile de salsa sau la petreceri, Salsa reprezintă o bună ocazie de a evada din cotidian" ne-a spus un cursant al clubului.

Cursurile de Salsa incep in data de 21 octombrie 2010. Pentru inscrieri puteti suna la 0721884905

Concurs: Trimite un e-mail la office@zumbadance.ro în care ne spui numele tău, numarul de telefon şi CNP-ul şi poţi câştiga unul dintre cele 10 abonamente la cursurile de Zumba oferite săptămânal !

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii