Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Pregătiri montane pentru Săgeata

ro

28 Aug, 2013 13:50 2030 Marime text
Săgeata Năvodari încearcă să profite de pauza competițională și să-și regleze din mers problemele de omogenizare care au apărut pe parcursul primelor 6 etape. Antrenorul Tibor Selymes își va duce jucătorii într-un cantonament montan de 10 zile, la Bușteni. În această perioadă, echipa năvodăreană va disputa și un joc amical, cu FC Brașov. Până vineri, Săgeata Năvodari se pregătește la stadionul Flacăra. Vineri dimineață este programată deplasarea la Bușteni, pentru un cantonament montan.

“Plecăm la Bușteni unde vom sta vreo 9 zile și vom avea câte două antrenamente pe zi [...] Avem 30 de jucători și alți jucători care sunt veniți în probe”, a declarat Costel Uda, director sportiv Săgeata Năvodari.
De la primele antrenamente ale acestei săptămâni au lipsit Apostol Muzac și N’Doye, ușor accidentați, Mihai Roman și Andrei Peteleu, convocați la naționala de tineret. Filip și Tigoianu s-au pregătit separat, dar nu sunt probleme deosebite. Săgeata va deplasa pe Valea Prahovei un lot de aproximativ 30 de jucători din care vor face parte și 3-4 juniori de perspectivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii