Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului, la ediția a 39-a!

ro

29 Oct, 2013 21:47 2582 Marime text
Ediția a 39-a a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului a debutat duminică seară, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” (TNOB) din Constanța, cu o premieră absolută pentru orașul de la malul mării: Opera ”Turandot”, de Giacomo Puccini.

“ Sunt fericită că primul pas în Festival a fost făcut cu dreptul. Premiera a fost minunată, a fost un spectacol de echipă și o reușită pe măsură. ” a declarat Daniela Vlădescu, managerul TNOB ”Oleg Danovski”.
Cea de-a 39-a ediție a Festivalului oferă constănțenilor șansa de a asista la un maraton de 14 spectacole, dintre care două în premieră, fiind abordate genuri muzicale diferite, dedicate tuturor melomanilor, indiferent de vârstă.

„ Este o ediție bogată care se adresează oricărui gen de public, oferim de la jazz până la operă, chiar și spectacole de balet și muzică latino. ” a afirmat Daniela Vlădescu, managerul TNOB ”Oleg Danovski”
Dacă din punct de vedere artistic lucrurile se ridică la înălțimea evenimentului, directorul instituţiei, Daniela Vlădescu nu-și ascunde îngrijorarea cu privire la viitorul culturii românești și, implicit, al instituției de cultură pe care o conduce.

„ Din punct de vedere a managerului există în permanență o teamă. Mi-am pierdut încrederea că cineva ne va sprijini până la capăt, dar am rămas cu dorința de a merge mai departe. ” a precizat Daniela Vlădescu, managerul TNOB ”Oleg Danovski”
Festivalul continuă miercuri, de la ora 19.00, cu spectacolul ”Harta lumii pe portativ”, susținut de ”All s Choir” și ”Constanța Brass Band”, o invitație la un periplu muzical pe meridianele lumii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii