Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Etnobotanice la promoție

ro

10 Jan, 2014 14:35 2133 Marime text
Un tânăr care încerca să vândă etnobotanice la colț de stradă a fost reținut în zona CET de un echipaj al Jandarmeriei Constanța. Asupra persoanei în vârstă de 18 ani au fost găsite nu mai puțin de 49 de plicuri cu plante din categoria celor interzise de lege.

În momentul în care a fost văzut de jandarmi, băiatul a mărit pasul, dar nu a mai putut fugi de oamenii legii. Inițial a încercat să scape, declarând celor care l-au prins că a cumparat plicurile cu plante pentru el. În cele din urmă, după doar douăzeci de minute și-a recunoscut vina: intenționa să vândă etnobotanicele la preț promoțional - cerea doar zece lei pe plic.
“Încerca să vândă [...] este și consumator de etnobotanice. Este cunoscut, are 18 ani. El a declarat că a luat plicul cu 5 lei și încerca să vândă cu 10 lei plicul”, a declarat maior Sorin Trancă, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Constanța.

Asupra individului a mai fost găsită și suma de 385 de lei despre care se crede că ar proveni din vânzarea plicurilor cu etnobotanice. Banii și plicurile găsite asupra suspectului au fost înaintate către Brigada de Combatere a Crimei Organizate Constanța, pentru continuarea cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii