Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Câte sesizări au fost înregistrate la ITM Constanța din partea salariaților din sistemul educațional preuniversitar

ro

01 Oct, 2013 10:34 2655 Marime text
De la începutului anului, Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța a înregistrat peste o mie de sesizări din partea angajaților din diverse domenii de activitate și doar trei sunt din partea salariaților din sistemul educațional preuniversitar. Informația a fost furnizată de inspectorul adjunct al ITM Constanța, Marian Becheanu, în cadrul emisiunii Radiografia Zilei, moderată de Mihaela Ciorbaru.

„Din punct de vedere statistic sunt foarte puține sesizări legate de nereguli din învățământ [...] nereguli care vizează în primul rând timpul de muncă, încadrarea sau respectarea salariului minim pe economie. Vreau să vă spun că până acum, la Inspectorat sunt doar trei sesizări [...] raportat la 1.500 câte sunt înregistrate [...] am putea spune că nu sunt probleme, dar mă îndoiesc că în acest domeniu de activitate lucrurile merg strună și că oamenii nu se confruntă cu probleme. Probabil că au probleme, însă nu s-au oficializat aceste probleme, în sensul de a se face reclamație la Inspectorat și de a se da curs acestor sesizări”, a declarat în direct la Radiografia Zilei, inspectorul adjunct al ITM Constanța, Marian Becheanu.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii