Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ana Hotels Eforie Nord - Hotel Europa 4* a deschis sezonul 2011 Oaspeţii sunt aşteptaţi să petreacă momente unice la malul marii

ro

26 May, 2011 00:00 7844 Marime text
Ana-Hotels-Eforie-Nord.jpg Ana Hotels Eforie Nord are placerea de a va anunta redeschiderea Hotelului Europa 4* si a Centrului Ana Aslan Health Spa.

Oaspetii sunt asteptati cu oferte speciale la toata gama de servicii.

O atentie deosebita va fi acordata si oaspetilor fideli locatiei Ana Hotels Eforie Nord, prin introducerea programului Ana Hotels Loyalty Club.

Hotelul Europa 4* a pregatit pentru acest sezon noi concepte turistice menite sa creasca gradul de satisfactie al turistilor de pe piata locala, cat si de pe piata nationala si internationala. In acest sens au fost create:

Oferte speciale de Paste si 1 Mai;

Seri speciale pe tarasa hotelului si nu numai;

Programe de distractie dedicate copiilor;

Evenimente, concerte si multe alte surprize.

Despre ANA HOTELS SA

Hotelul Europa, cu o traditie de peste opt ani, este construit pe malul Marii Negre dupa un concept arhitectural de exceptie, fiind situat la cateva minute distanta de centrul orasului Eforie Nord.

Hotelul Europa este pregatit sa-si intampine oaspetii oferindu-le un confort deosebit in camerele special amenajate. Poate satisface cele mai exigente preferinte culinare cu preparate din bucataria nationala- traditionala, bucataria internationala clasica sau din cele mai exotice colturi ale lumii. Capacitatea restaurantului - 300 locuri (in interior si pe terasa).
Centrul de conferinte al Hotelului Europa din Eforie Nord poate gazdui pana la 600 de participanti. Sala de conferinte este modulara, poate fi divizata in 3 sali mai mici si permite organizarea spatiului in functie de numarul de invitati sau de tipul de eveniment. Mesele sau pauzele de cafea pot fi degustate pe terasa hotelului sau la piscina exterioare.

Hotelul Europa dispune si de propriul spa - Ana Aslan Health Spa, unde oaspetii se pot bucura de timpul liber intr-un mod cat mai placut si relaxant. Totodata, oaspetii hotelului pot beneficia de o gama foarte variata de masaje, bai, sedinte de estetica faciala si corporala.

Centrul Ana Aslan Health Spa combina factorii naturali de cura, specifici zonei litoralului romanesc, apa sarata si namolul sapropelic din Lacul Techirghiol, cu o serie de proceduri moderne de tratament oferindu-le oaspetilor tratamente de Infrumusetare, Relaxare si Sanatate.

www.anahotels.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii