Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:34 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultat deosebit Fetele de la CS Farul Constanţa s-au calificat în finala Superligii Naţionale la tenis de masă

ro

04 Apr, 2018 00:00 3245 Marime text

Rezultat deosebit înregistrat de tânăra echipă de fete a CS Farul Constanţa (antrenori, Viorel Filimon, Elena Sebe şi Anamaria Sebe), care s-a calificat în finala Superligii Naţionale la tenis de masă, având o evoluţie de succes pe parcursul întrecerii, în care s-a confruntat cu jucătoare mai mari ca vârstă.
 
În semifinale, echipa de pe litoral a trecut de CSM Arad, pe care a învins-o de două ori cu 5-1, chiar la Arad! Pentru această dublă, echipa Farului a fost formată din Alina Zaharia, Elena Zaharia, Camelia Mitrofan şi Anamaria Sebe, evoluând doar primele trei, Anamaria având rolul de antrenor. În finala mare, CS Farul va întâlni învingătoarea dintre ACS Dumbrăviţa şi Poli Iaşi. Prima manşă i-a revenit ACS Dumbrăviţa, cu 5-4, iar returul se va disputa pe 6 aprilie. La finele sezonului regulat, clasamentul primelor patru, care a stabilit semifinalele, a fost: 1. ACS Dumbrăviţa - 28p, 2. CS Farul - 25p, 3. CSM Arad - 24p, 4. Poli Iaşi - 21p .
 
Anamaria Sebe este şi antrenoare la lotul naţional de junioare III, iar în această calitate a plecat cu fetele în Luxemburg, la un cantonament organizat de Federaţia Internaţională de Tenis de Masă, Eurotalents Hopes Selection Camp (2-9 aprilie), la care participă sportivi şi sportive din mai multe ţări. De la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa au fost selecţionate pentru această acţiune Ioana Băiaşu şi Bianca Mei-Roşu. De asemenea, Constanţa are reprezentare şi la Openul Sloveniei, de la Otocec, unde participă cu lotul României Alina Zaharia şi Cristian Pletea.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii