Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:48 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emoţionant. Versurile care fac să se zbârlească piele pe tine Poezie dedicată de un militar pilotului căzut sâmbătă cu MIG-ul la Borcea-Feteşti

ro

09 Jul, 2018 03:06 23911 Marime text
emotionant versurile care fac se se zbarleasca piele pe tine poezie dedicata de un militar pilotului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Minodora 15 Aug, 2018 08:28 Ce rau ati ajuns, sa ii faceti reclama unui dement care umple facebook-ul cu maculatura de doi bani! Voi chiar nu ati invatat in clasa a patra ce inseamna o poezie?
  • Ioan 09 Jul, 2018 16:26 Erou??? A murit, cumva, in timp ce isi apara tara, a murit in timpul unei interventii in situatii de urgenta, a murit in tomp ce transporta bolnavi la spitale de urgente, a murit, cumva, in timp ce transporta pasageri saumarfuri??? Nu! El a murit in timp ce isi satisfacea placerile sale si ale miilor de gura casca de la sol. Shourile aviatice ar trebui sa fie interzise prin lege.
  • Adrian Serbanescu 09 Jul, 2018 09:08 Ce mai poti sa comentezi despre aceste versuri decat la superlativ??? Emotionante. Pline de dragoste de tara,de parinti,de copii,de sotie, de colegi si de romani. Pacat ca asemenea oameni,asemenea eroi ne parasesc prea devreme. Sa ai un zbor lin spre stele tinere erou al Romaniei. Ca militar rezervist te salut in pozitie de drepti.