Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centru mobil de donare de sânge la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale (FOTO)

ro

12 Dec, 2022 14:49 1163 Marime text

foto: facebook/ Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor NavaleÎn spiritul sărbătorilor, dar mai ales al faptelor bune care trebuie făcute tot timpul anului, Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale, în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, a amenajat luni, 12 decembrie, în incinta unității, un centru mobil de donare de sânge.

Donatori au fost în primul rând elevii militari, cărora li s-a alăturat personalul militar și civil al școlii., transmit reprezentanții Şcolii Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale. 

Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale se mândrește cu faptul că are în echipa sa mai mulți donatori fideli ai Centrului de Transfuzii Sanguine din Constanța și nu numai. Tocmai de aceea, prin puterea exemplului, dorim să oferim un imbold comunității pentru a intra în fluxul constant al donatorilor de sânge, mai ales că nevoia de transfuzii sanguine este permanentă în toate spitalele din România, stocurile de sânge se epuizează rapid, iar sângele nu este un produs biologic ce poate fi reprodus în laborator.

Potrivit sursei citate, beneficiile donării de sânge sunt multiple, atât pentru pacientul aflat în nevoie, cât și pentru donator, care poate fi oricine cu vârsta între 18 și 60 ani, fără afecțiuni medicale cronice.


foto: facebook/ Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii