Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Națională a României celebrată și în Canada (video)

ro

01 Dec, 2015 23:24 2037 Marime text
 
Ambasada României în Canada, împreună cu Rețeaua Româno-Canadiană din Ottawa-Gatineau (ROCA) și Asociația Studenților Români (RSA), alături de numeroși voluntari, au organizat vineri, la Primăria din Ottawa o recepție.
 
În cadrul evenimentului au participat oficialități din Canada, reprezentanți ai Ministerului pentru Afaceri Globale, ambasadori și diplomați acreditați la Ottawa și membri ai comunității românești.
 
„Grupul de copii din cadrul Ansamblului Izvorul a participat vinerea trecuta, 27 Noiembrie, la spectacolul organizat de Rețeaua Româno-Canadiană din Ottawa-Gatineau - ROCA și Asociația Studenților Români - RSA, cu sprijinul Ambasadei României în Canada, la primăria orașului Ottawa pentru a sărbători Ziua Naţională a României. Jordan (elev al Școlii Românești) și ceilalți copii au dansat cu multă dăruire și au încântat audiența.”, este mesajul transmis de reprezentanții Școlii Românești Ottawa pe pagina de Facebook.
 
Astăzi, de Ziua Națională a României, primăria Ottawa a arborat în fața sediului său, drapelul României.
 
Sursa foto: Facebook - Școala Românească din Ottawa
 
Ansamblul Izvorul - Copii - Dans 2 - Ziua Romanieii

Grupul de copii din cadrul Ansamblului Izvorul a participat vinerea trecuta, 27 Noiembrie, la spectacolul organizat de Rețeaua Româno-Canadiană din Ottawa-Gatineau - ROCA și Asociația Studenților Români - RSA, cu sprijinul Ambasadei Romaniei in Canada, la primăria orașului Ottawa pentru a sărbători Ziua Naţională a României. Jordan (asa cum stiti si elev al Scolii Romanesti) si ceilalti copii au dansat cu multa daruire si au incantat audienta. Acesta este dansul al doilea. Am sa postez si primul dans - Ciuleandra cat de curand :)

Posted by Scoala Romaneasca din Ottawa on Monday, November 30, 2015
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii