Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Stiripesurse.ro Un fost europarlamentar recunoaște. Am contribuția mea la încătușarea lui Radu Mazăre

ro

17 Mar, 2015 22:20 2675 Marime text
Radu Mazăre e reținut de DNA sub acuzația că ar fi săvârşit trei infracţiuni de luare de mită, două de conflict de interese şi abuz în serviciu, informează www.stiripesurse.ro.

Lectorul universitar Sebastian Bodu, fostul şef al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală între anii 2005 - 2007, spune că a contribuit la încătușarea lui Mazăre: el a instrumentat dosarul privind construirea mall-ului din Parcul Tăbăcărie pe parcele retrocedate.

Fostul europarlamentar spune că a primit informaţia despre neregulile care s-au petrecut pe modul în care s-au retrocedat suprafeţe întinse din parcul Tăbăcărie, iar ulterior a făcut un control la persoanele care au primit parcelele de teren şi apoi a trimis dosarul la DNA.

„Mall-ul a fost construit pe parcele retrocedate. Cei care au făcut cerere de retrocedare au fost nişte neamuri de-ale lui Mazăre, deci pot spune am partea mea de contribuţie la încarcerarea lui Mazăre“, spune Sebastian Bodu.

Născut în Constanţa, fostul şef ANAF este nemulţumit de felul în care arată oraşul.

„Constanţa este un oraş trist. Este un oraş contorsionat. Este un oraş îngenunchiat de o mafie care a pus stăpânire pe el, pe resursele lui, pe oamenii lui“, este de părere Sebastian Bodu.

Integral pe www.stiripesurse.ro

Sursa text: www.stiripesurse.ro

UPDATE, ora 22.20

Sebastian Bodu, a declarat în această seară într-o intervenţie telefonică la B1 TV:„În 2005 am primit actele de cesiune pentru terenul din Parcul Tăbăcăriei. Acolo era o zonă, un parc foarte frumos. Zona unde e mall-ul (n.r. City Park) e foarte scumpă. Documentele le-am trimis la DNA, direct la domnul Morar. Ştiu că s-au făcut nişte acte de cercetare. Mi am făcut datoria, am verificat dacă actele sunt reale.”

Oreste: „Mazăre nu a înţeles cât de importantă e Constanţa în contextul geopolitic. Adminsitraţia trebuie să înţeleagă că acum spaţiul are o altă împortanţă. Conflictul din Ucraina a pus Constanţa pe harta geopolitică. A început o acţiune de de-KGM-izare. Mazăre mai stătea un pic. Dacă era după ai noştri, nu cred că mai erau toţi urmăriţi”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii