Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Românul care a ascuns corpul fiicei concubinei în canapea va fi extrădat din Olanda

ro

17 Aug, 2023 11:32 779 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Marcel Şerbuc, bărbatul suspectat că a ucis-o pe fetița de 12 ani și a ascuns-o în canapea, va fi extrădat din Olanda, anunță Antena 3 CNN, conform Știri pe surse.
 
Marcel Şerbuc, bărbatul suspectat că a ucis-o pe fetița de 12 ani și a ascuns-o în canapea, va fi extrădat din Olanda, anunță Antena 3 CNN, conform Știri pe surse.
 
Până în prezent, principalul suspect al crimei din Berceni s-a aflat în custodia autorităților olandeze, iar după decizia magistraților de astăzi el va fi extrădat în România.
 
Tribunalul Amsterdam, în baza unui mandat european de arestare, a dispus, ieri, 16 august 2023, predarea inculpatului Șerbuc Ilie Marcel, acuzat de uciderea unei minore de 12 ani, autorităților competente din România.
 
 Decizia instanței din Olanda este definitivă.
 
 Acum urmează procedura de predare a inculpatului, procedură gestionată de Poliția Română. Autoritățile române estimează că inculpatul va fi adus în țară până la finalul lunii august.
 
Pe numele său există deja un mandat preventiv de arestare, care a fost dat în lipsă de magistrații de la Tribunalul București, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Un carusel cu defecțiune tehnică a rănit o minoră în județul Timiș
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii