Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro DENUNŢURI Adevăratul CIRCUIT al banilor în Dosarul Gala Bute/ exclusiv

ro

28 Feb, 2015 18:27 1718 Marime text
Există mai multe declaraţii date în Dosarul Gala Bute care susţin cu privire la remiterea a 900.000 euro, adică 10% din plăţile MDRT pentru finanţarea contractelor încheiate de Termogaz Company SA şi Kranz Eurocenter SRL. Cei care au recunoscut - Gheorghe Nastasia, fost secretar general al Ministerul Dezvoltării regionale şi Turismului, Adrian Gardean, om de afaceri şi Corin Boian, om de afaceri din Argeş, informează www.stiripesurse.ro.

Cel mai amplu denunţ este cel al omului de afaceri, Adrian Gărdean. El relatează cum nu exista de fapt nici o diferenţă între Gigi Becali şi Elena Udrea atunci când venea vorba de transferat bani în numerar:

„Într-o dimineaţă, la sfârşitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie 2011, Boian Corin a venit la biroul meu din Băneasa, având cu el o geantă neagră de mână, cam de dimensiunea unei unităţi centrale de calculator în care avea o sumă de bani, spunându-mi că sunt 600.000 euro. În aceeaşi geantă am pus şi eu 300.000 euro. Din câte îmi amintesc, toţi banii pe care i-am pus eu erau în bancnote mari, de 500 de euro.

De la biroul meu, am mers împreună cu Boian Corin, cu maşina acestuia, la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului din apropierea Casei Poporului. Boian Corin a rămas afară, iar eu am intrat în sediul ministerului, bănuiesc că am fost înregistrat, întrucât am prezentat buletinul la postul de control."

Integral pe www.stiripesurse.ro
 
Sursa text: www.stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii