Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Susţinută din tribună de Smiley Simona Halep a acces în optimi la Indian Wells

ro

15 Mar, 2016 00:00 2028 Marime text


Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep, s-a calificat în optimi la turneul de la Indian Wells, după ce a trecut în turul trei de Ekaterina Makarova, din Rusia.
 
Clasată pe locul cinci în ierarhia mondială şi cap de serie numărul cinci la Indian Wells, Halep a dispus cu scorul de 6-2, 6-4 de adversara sa, care ocupă poziţia a 32-a în clasamentul WTA. Meciul a durat numai 65 de minute, iar la final constănţeanca a declarat: „Am jucat bine şi am câştigat, chiar dacă vântul puternic m-a deranjat. Antrenorul meu, Darren Cahill, m-a ajutat mult în acest an“. Simona i-a solicitat sfatul lui Cahill în finalul setului doi, când conducea cu 5-4 şi urma să servească pentru a câştiga partida. În tribună s-a aflat şi Smiley (cântăreț, compozitor, producător, prezentator și actor român), alături de Horia Tecău.
 


În optimi, Simona Halep se va duela, diseară, în jurul miezului nopţii, cu Barbora Strycova (Cehia, 37 WTA), care a acces în această fază a competiţiei după ce a eliminat-o pe Kurumi Nara (Japonia, 89 WRA), scorul fiind 6-3, 1-6, 6-2. În turul doi, Strycova a învins-o pe Andrea Petkovic (Germania, 23 WTA), cu 5-7, 6-4, 7-5. 

Horia Tecău, eliminat din primul tur
 
La Indian Wells s-a înscris şi constănţeanul Horia Tecău, în proba de dublu masculin, alături de olandezul Jean-Julien Rojer. Cei doi au fost eliminaţi însă din primul tur, ratând astfel calificarea în „16“-imile de finală. Tecău şi Rojer alcătuiau perechea cap de serie numărul unu, dar au pierdut cu 6-7, 6-3, 6-10, după o oră şi 55 de minute de joc, în faţa cuplului Lukasz Kubot / Marcin Markowski (ambii, din Polonia).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii