Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Suporterii curăţă din nou stadionul „Farul“ SSC Farul află sâmbătă adversara de la barajul pentru Liga a 3-a

ro

27 May, 2017 00:00 5130 Marime text

Câștigătoarea Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, Suporter Spirit Club Farul, va afla astăzi cu echipa campioană a cărui judeţ se va duela în dubla de baraj pentru accederea în Liga a 3-a. 

„Mâine, 27.05.2017 (n.r. astăzi), Federaţia Română de Fotbal va anunţa rezultatele tragerii la sorţi pentru barajul de promovare în Liga a III-a. Adversara Suporter Spirit Club Farul Constanţa va fi aleasă dintre campioanele judeţelor invecinate: Tulcea - Pescăruşul Sarichioi sau Şoimii Topolog; Brăila - CS Făurei; Călăraşi - Agricola Borcea şi Ialomiţa - CS Amara. Indiferent de adversar şi de programul celor două meciuri, SSC Farul nu are decât un singur obiectiv: promovarea în Liga a 3-a. Promovăm împreună!“, se arată pe pagina de Facebook a SSC Farul.

Echipa constănţeană nu a renunţat la gândul de a juca manşa de pe teren propriu a barajului pe stadionul „Farul“. Speră să primească acceptul, iar până atunci cei de la club şi suporterii au demarat o nouă acţiune de curăţare a arenei. Ieri, a început tunderea suprafeţei de joc.

„Dacă ne ajută timpul, vrem ca mâine (n.r. sâmbătă) şi poimâine (n.r. duminică) să curăţăm tribunele în totalitate. Încercăm să jucăm barajul pe Farul, dacă ni se aprobă. Vrem să renovăm şi o parte din tribuna oficială. Ne implicăm, băgăm bani în reparaţii, numai să ni dea voie. Vrem să fie o surpriză pentru toată lumea. Aceasta este dorinţa tuturor. La gazon vom aplica şi un îngrăşământ, iar peste câteva zile îl vom tunde iar, să-l aducem la dimensiunea normală“, a declarat Georges Muzaca, preşedintele Comitetului Director al SSC Farul.
 
UPDATE: Stabilirea partidelor dintre campioanele Ligilor a 4-a pentru barajul de promovare în Liga a 3-a, care ar fi trebuit să aibă loc astăzi, a fost amânată pentru marți, 30 mai a.c. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii