Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:41 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Creative & Innovative Management SRL va furniza Primăriei Mircea Vodă mobilier școlar de peste 90.000 de euro (DOCUMENT)

ro

20 May, 2024 14:39 580 Marime text
Primăria Mircea Vodă. Sursa foto: Primăria Comunei Mircea Vodă
  • Creative & Innovative Management SRL este deținută de Gheorghe Liviu Bicuți și Marius Niculae.
Creative & Innovative Management SRL din București și-a adjudecat de la Primăria Mircea Vodă contractul vizând furnizarea de mobilier școlar, finanțat prin PNRR.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a contractului este de 464.234 de lei fără TVA, adică peste 93.000 de euro, la cursul actual.
 
Este vorba despre contractul „Furnizare mobilier școlar în cadrul «Programului Național de Redresare și Reziliență», Pilonul VI, Politici pentru noua generație\ Componența C15“.
 
Conform SEAP, pentru acest contract a fost depusă o singură ofertă admisibilă, atribuirea făcându-se prin procedura simplificată.
 
Despre Creative & Innovative Management SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 20 mai 2024, Creative & Innovative Management SRL a fost înființată în anul 2016, are sediul social în București, Sector 4, Șoseaua Berceni și se ocupă de comerț cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în București.
 
Asociați figurează Gheorghe Liviu Bicuți și Marius Niculae, primul fiind și administrator.
 
Numele lui Gheorghe Liviu Bicuți se leagă și de Esvida Pharma SRL, High Training Creative SRL și Trinity Pharma SRL.
 
Numele lui Marius Niculae figurează, la rândul său, în Esvida Pharma SRL și Nutra Pharma Consulting SRL.
 
Potrivit termene.ro, Creative & Innovative Management SRL figurează cu 263 de achiziții directe (Spitalul Municipal Ploiești, Comuna Independența, Spitalul Județean Târgu-Jiu printre autoritățile contractante) și 95 de contracte publice (Spitalul Municipal Fălticeni, Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor, Spitalul de Urgență Vâlcea printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Creative & Innovative Management SRL a declarat opt angajați, profit peste 2,47 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 21,32 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
Pluri Consultants Romania SRL, contract de 46.000 de euro cu Administrația Porturilor Maritime pentru gestionarea capitalului uman (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii