Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul face precizări importante Reguli noi în vigoare, de astăzi, la stadionul „Farul“ din Constanţa

ro

01 Mar, 2017 00:00 9168 Marime text
Suporter Spirit Club Farul Constanţa informează toţi constănţenii care doresc să utilizeze facilităţile şi infrastructura sportivă existente la stadionul „Farul” cu privire la faptul că, începând de astăzi, accesul persoanelor în incinta arenei se va efectua conform unei anumite proceduri.
 
Astfel, accesul pietonal sau rutier al vizitatorilor se va face exclusiv pe poarta principală de intrare a stadionului, dinspre străzile Panait Cerna şi Ion Andreescu. Prin „vizitator“ se înţelege orice persoană care doreşte să pătrundă în incinta stadionului, cu excepţia părinţilor copiilor care practică fotbalul sau atletismul într-un cadru organizat, a reprezentanţilor societăţilor care au spaţii comerciale închiriate în zona stadionului şi a reprezentanţilor cluburilor sportive care desfăşoară activităţi autorizate la stadion.
 
SSC Farul precizează că accesul persoanelor se va efectua în baza unui document de identitate valabil, datele personale ale vizitatorilor urmând a fi consemnate într-un registru, împreună cu durata estimată a şederii şi scopul pentru care se solicită accesul (efectuarea unor exerciţii fizice de întreţinere, vizitarea bazei sportive, efectuarea de fotografii, filmări etc.).

Accesul pe terenuri, interzis

Totodată, începând de astăzi, accesul persoanelor neautorizate pe suprafaţa de joc a terenurilor principal şi secundar (Farul 2) este strict interzis. „Suprafeţele de joc sunt în prezent în proces de reamenajare şi reînsămânţare, costul acestor operaţiuni fiind suportat în totalitate de către Asociaţia Suporter Spirit Club Farul Constanţa. Această interdicţie se păstrează pe durată nedeterminată“, au precizat cei de la SSC Farul.

Sistemul de monitorizare video, reabilitat

Toate persoanele aflate în incinta bazei sportive vor fi supravegheate video. Sistemul de monitorizare video a fost de asemenea reabilitat şi va permite oricând coroborarea datelor din registrul de intrare-ieşire a vizitatorilor şi numărul persoanelor aflate în incinta clubului. SSC Farul menţionează că asigură serviciile de pază a stadionului „Farul“ şi a anexelor acestuia, cu acordul lichidatorului judiciar. „Nu vom interzice nimănui accesul, pur şi simplu ne dorim să avem o evidenţă a vizitatorilor pentru a preveni orice tentativă de sustragere sau deteriorare a bunurilor, a echipamentelor şi a altor materiale depozitate în incinta bazei“, aduce lămuriri SSC Farul.

Începe renovarea tribunei oficiale

Potrivit echipei înfiinţate vara trecută de fani ai defunctei FC Farul, toate lucrările de cosmetizare, curăţenie şi renovare la sediul clubului, la tribuna oficială, la suprafaţa de joc etc. sunt realizate exclusive prin contribuţia membrilor ASSCFC şi a sponsorilor acesteia, astfel că „ne dorim să conservăm aceste investiţii şi ele să fie apreciate la justa valoare“. În scurt timp, vor începe şi lucrările de reabilitare a tribunei oficiale a stadionului. Aceste operaţiuni vor presupune depozitarea de materiale de construcţie în zona tribunei şi, de aceea, accesul rutier şi pietonal va fi restricţionat în zonă.

„Un stadion mai frumos, mai sigur şi mai primitor“

SSC Farul Constanţa mai arată că toate aceste acţiuni sunt destinate „conservării, întreţinerii şi reabilitării patrimoniului şi a infrastructurii sportive existente la stadion. Odată finalizate, cu toţii vom beneficia de un stadion mai frumos, mai sigur şi mai primitor. Toate aceste informaţii vor fi afişate la loc vizibil la toate punctele de acces în incinta stadionului «Farul». Împreună ducem mai departe spiritul farist!“.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Anonim 01 Mar, 2017 10:30 Bravo domnilor in sfarsit ceva bun in orasul acesta