Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situatie disperata la Farul „La ora actuala, clubul este pe butuci"

ro

11 May, 2010 03:43 1795 Marime text

farul.jpgAstăzi, la sediul FC Farul, a avut loc Adunarea Generală a Membrilor Fondatori la care au participat din partea clubului Farul, patronul Giani Nedelcu, vicepreşedintele Robert Avramescu şi Constantin Stamate, directorul de competitii al clubului iar dintre membrii fondatori au participat Paul Peniu, Dumitru Manole, Dumitru Bedivan, Elena Frâncu, Perodin Dede şi Mihai Daraban.

După şedinţă, patronul clubului Giani Nedelcu a declarat în cadrul unei conferinţe că situaţia la club este una dezastruoasă şi cere sprijinul autorităţilor locale. „Este o situaţie extrem de grea la FC Farul şi cerem sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa şi al Primăriei Constanţa pentru ca echipa să ducă acest campionat până la capăt. Fără dânşii este foarte greu. Dacă vor veni aproape de noi, probabil vor veni şi alţi oameni din oraş să ajute clubul. Dacă nu vom primi acest sprinjin, nu stiu exact ce vom face. Încercăm să continuăm cum putem, dar este foarte greu, aproape imposibil. Noi am cheltuit la Farul 1.270.000 Euro. Dacă cineva este interesat să vină la club, sub orice formă, este bine venit. Nu ţinem de şefie. Suntem dispusi sa facem orice ca Farul sa mearga mai departe " a spus Nedelcu. Patronul grupării de pe litoral a mai adăugat că nu a primit nicio ofertă pentru preluarea clubului şi că în perioada următoare va mai avea loc o Adunare Generală a Acţionarilor la care sunt aşteptaţi toţi cei care vor să se implice în redresarea clubului „La ora actuală clubul Farul este pe butuci. Până în acest moment nu am primit nicio ofertă de la cineva care doreşte să preia clubul Farul. Probabil ca în viitorul apropiat o să mai fie o Adunare Generală a Acţionarilor la care va fi invitată toata lumea care doreşte să se implice la Farul sub orice formă. Clubul Farul nu este al meu, nu a fost nici al domnului Bosânceanu, ci a oraşului. Suntem dispuşi să pierdem bani dacă cineva doreşte să preia clubul.

Transferul lui Matei şi Măţel, pentru redresarea clubului

Redresarea din punct de vedere financiar al clubului ar putea veni şi din transferul celor doi internaţionali de juniori şi tineret, Cosmin Matei şi Alexandru Măţel, pentru care patronul Farului susţine ca a avut oferte. „Am avut oferte pentru Matei şi Măţel si le-am dat curs, dar nu pot spune nimic până nu apare ceva oficial la club. Noi nu am vrut să vindem niciun jucător, pentru a nu slăbi echipa, dar este şi asta soluţie de redresare. Noi nu vindem jucătorii pentru a recupera investiţia, vindem pentru a continua activitatea la Farul", a mai spus Giani Nedelcu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii