Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, în continuare lider mondial în clasamentul WTA. Câte puncte are în plus față de următoarea jucătoare clasată

ro

08 Jan, 2018 15:28 1435 Marime text
Simona Halep ocupă în continuare poziţia de lider în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste (WTA), dat publicităţii luni, cu peste 300 de puncte avans faţă de următoarea clasată, informează Agerpres.ro. 
 
Halep, care se află pe primul loc în lume din data de 9 octombrie, a câştigat sâmbătă ambele titluri de la Shenzhen (China), la simplu şi dublu, şi are 330 de puncte mai mult decât daneza Caroline Wozniacki, care a urcat pe locul secund, în dauna spaniolei Garbine Muguruza, care ocupă locul al treilea, cu 90 de puncte mai puţin.
 
Simona Halep va fi principala favorită la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, care va debuta pe 15 ianuarie.
 
Sorana Cîrstea se menţine pe locul 37, Irina Begu a urcat trei locuri după semifinala de la Shenzhen şi este pe 40, Mihaela Buzărnescu a coborât o poziţie şi este pe 57, Monica Niculescu a pierdut şase locuri, fiind pe 85, în timp ce Ana Bogdan a coborât două poziţii şi este pe 107.
 
La dublu, numărul româncelor din top 100 a ajuns la cinci: Monica Niculescu staţionează pe 23, Irina Begu a urcat şase locuri şi este pe 32, după titlul de la Shenzhen, Raluca Olaru a coborât patru poziţii, Mihaela Buzărnescu a urcat trei locuri graţie semifinalei jucate la Shenzhen, iar Simona Halep a reuşit un salt de 53 de locuri, până pe 93.
 
Sursa: Agerpres.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii