Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România joacă astăzi cu Kazahstan Răzvan Marin, de la FC Viitorul, e în vederile lui Juventus Torino

ro

11 Oct, 2016 00:00 2386 Marime text
În ultimul timp, toate îi merg din plin tânărului fotbalist Răzvan Marin, de la FC Viitorul. Mijlocaşul de 20 de ani joacă tot mai bine în Liga 1 (în ultima partidă, a înscris golul victoriei cu 1-0 din disputa cu Astra Giurgiu, campioana României), iar la echipa naţională de seniori a României a debutat cu gol! De ceva vreme, jucătorul, care e fiul fostului fotbalist Petre Marin, se află în atenţia mai multor echipe europene, iar după isprava din partida cu Armenia (când a marcat cu un şut din afara careului), site-ul calciomercato.com scrie că pe fir a intrat şi campioana Italiei, Juventus Torino.
 
„Mijlocaş central, cu caracteristici preponderent ofensive, joacă foarte bine cu ambele picioare, trage bine de la distanţă, e tehnic şi are viziunea jocului. În plus, în ciuda vârstei fragede, şi-a păstrat capul pe umeri“, i-a făcut profilul sursa citată, care notează şi că Răzvan e în atenţia şi unei alte echipe celebre din Italia, AS Roma.
 
Fotbalistul de la FC Viitorul are ocazia să se remarce din nou diseară, cu ocazia meciului Kazahstan - România, care se joacă de la ora 19.00, în etapa a treia a grupei E a preliminariilor Campionatului Mondial din 2018. România vine după victoria cu 5-0 din Armenia, iar Kazahstan a cedat cu acelaşi scor în Muntenegru, dar meciul se anunţă dificil, ţinând cont de vremea friguroasă de la Astana şi de faptul că meciul se joacă pe un teren sintetic, cu care gazdele sunt familiarizate. Echipa probabilă a României este următoarea: Tătăruşanu - Benzar, Săpunaru, D. Grigore, Toşca - Hoban - Ad. Popa, R. Marin, Stanciu, Chipciu - Fl. Andone.
 
Astăzi, în grupa României, se mai joacă meciurile Polonia - Armenia şi Danemarca - Muntenegru. Clasament: 1. Muntenegru - 4p (6-1), 2. România - 4p (6-1), 3. Polonia - 4p (5-4), 4. Danemarca - 3p, 5. Kazahstan - 1p, 6. Armenia - 0p.
 
Sursa foto: Academia Hagi
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii