Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Riko“ are astăzi cântarul pentru gala EFC Luptătorul Robert Andrei Isop, din Constanţa, îşi începe aventura în Anglia

ro

21 Oct, 2016 00:00 7985 Marime text
Tânărul luptător constănţean Robert Andrei Isop (zis „Riko“) susţine sâmbătă, 22 octombrie, primul său meci la profesionişti, întâlnindu-l în Anglia, la Liverpool, pe englezul Liam Rank. Întâlnirea se desfăşoară în gala Elite Fight Club, iar astăzi cei doi adversari au de trecut proba cântarului. 
 
„Elite Fight Club este una dintre cele mai exclusiviste promoţii din Anglia. În funcţie de rezultatul acestui meci, Riko va lupta apoi în decembrie pentru centura EFC la categoria Under-18 ani. Primim mesaje de încurajare din întreaga Anglie. Celebrul luptător de MMA Marian Rusu îl susţine pe Riko 100%. Oricum, noi pornim cu un mare handicap, abia pe 26 octombrie putem să intrăm în sală, cu pregătirea, întrucât îmi expirase asigurarea ISKA şi am uitat de ea. Astfel că a trebuit să ne antrenăm într-un garaj. În plus, Riko e răcit cobză. Dar să nu uităm că e crescut în spiritul Kickbox Ursoi, aşa că astfel de detalii nu ne încurcă prea mult. Lupta va fi transmisă live şi pe Facebook“, a declarat tatăl lui Robert Andrei, Mihai Isop, care va oficia ca arbitru la gala Elite Fight Club.
 
Riko are 1,86 m înălţime şi 70 kg greutate şi n-a împlinit încă 16 ani, în vreme ce adversarul său din meciul de debut la profesionişti are 18 ani şi trei luni.

Citeşte şi

Debut la Liverpool, în gala Elite Fight Club: Robert Andrei Isop, din Constanţa, urcă în Anglia în ringul profesionist (Galerie Foto)

Sursa foto: Facebook
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii