Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele FC Farul, întâlnire cu Adrian Zamfir Auraş Braşoveanu - „Sper ca luni toate lucrurile să fie puse la punct“

ro

27 Jun, 2016 00:00 5696 Marime text


Preşedintele executiv al FC Farul, Auraş Braşoveanu, a avut o întrevedere la Constanţa cu omul de afaceri din Bucureşti Adrian Zamfir, care şi-a exprimat intenţia de a investi la FC Farul, alături de Giani Nedelcu.
 
„I-am pus la dispoziţie lui Adrian Zamfir toate datele în ce priveşte clubul. A fost o întrevedere apreciată drept pozitivă şi cu potenţial pentru viitor. Situaţia actuală a FC Farul este îngrijorătoare, dar nu de nerezolvat, lucru subliniat şi de Adrian Zamfir. Obiectivul dumnealui este promovarea imediată în Liga 1. A rămas ca luni (n.r. astăzi) să poarte ultima discuţie cu Giani Nedelcu. Astfel că sper ca luni toate lucrurile să fie puse la punct“, a declarat Auraş Braşoveanu.

Reunirea va fi pe 4 iulie

Acesta ar fi dorit ca reunirea lotului să aibă loc miercuri, 29 iunie, dar, cum acest lucru nu se poate realiza, a rămas ca Farul să sune adunarea luni, 4 iulie. Data oficială de începere a ediţiei 2016/2017 a Ligii a 2-a este 30 iulie, dar, în funcţie de numărul echipelor care vor anunţa că vor participa, după 15 iulie (termenul-limită de înscriere) se poate aduce în discuţie o amânare a campionatului. Sezonul viitor ar trebui să înceapă cu 22 de echipe, care vor alcătui o singură serie: ACS Poli Timişoara, Petrolul Ploieşti, Dunărea Călăraşi, Dacia Unirea Brăila, SC Bacău, Farul Constanţa, Academica Clinceni, UTA Bătrâna Doamnă, Chindia Târgovişte, CS Mioveni, FC Braşov, FCM Baia Mare, CS Baloteşti, ACS Berceni, CSM Râmnicu Vâlcea, Şoimii Pâncota, Olimpia Satu Mare, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Juventus Bucureşti, CS Afumaţi, ASU Poli Timişoara şi Luceafărul Oradea. Unele dintre aceste formaţii ar putea declara însă forfait.

Discuţii pentru stafful tehnic

Echipele care vor juca în ediţia viitoare a Ligii a 2-a trebuie să aibă pe toată durata jocului trei jucători Under-21, născuţi în anul 1995. „La ora actuală, Farul mai are sub contract jucătorii Under-21 din sezonul trecut. Sunt însă şi unii dintre fotbaliştii experimentaţi (care au jucat în ediţia trecută) care doresc să continue“, a arătat Auraş Braşoveanu. Preşedintele Farului a declarat că, la întrevederea cu Adrian Zamfir, s-a adus în discuţie şi componenţa băncii tehnice a FC Farul pentru noul sezon.
 
„A fost tratat şi acest aspect. E o discuţie, dar nu e avansată, pentru că aşteptăm lămuriri de la Federaţia Română de Fotbal în ce priveşte licenţa Pro. Discuţia e de un antrenor nou. Tehnicienii cu care Farul a încheiat sezonul trecut, Ion Barbu şi Gică Mina, vor rămâne în noul staff tehnic“, a arătat Braşoveanu. În ultimul timp, a circulat varianta că, la Liga a 2-a, din sezonul 2016/2017, echipele vor trebui să aibă un antrenor principal cu licenţa Pro, dar lucrurile nu sunt limpezi.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii