Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci-test sâmbătă Portarul Alex Gudea nu se mai întoarce la FC Farul

ro

06 Feb, 2016 00:00 3859 Marime text
Portarul Alexandru Gudea nu va mai reveni la FC Farul, urmând să-şi continue activitatea la clubul de Liga 1 Concordia Chiajna, cel care îl împrumutase la Constanţa în vara lui 2015. Fotbalistul de 19 ani a intrat în conflict cu o parte a suporterilor Farului, iar familia lui Alex a decis că cea mai bună soluţie e ca acesta să nu mai rămână la Farul. 

„Le mulţumesc celor din club pentru aprecierile făcute la adresa fiului meu, dar, din păcate, aşa cum am discutat şi cu patronul Farului, Giani Nedelcu, Alex nu va mai reveni la Farul, sub nicio formă. Am discutat şi cu preşedintele Auraş Braşoveanu. Am stat, m-am gândit, am analizat şi nu am identificat nicio soluţie. Mă uitam şi astăzi (n.r. ieri) pe comentarii pe Facebook şi nu are rost să continue la Constanţa. Îmi pare rău, pentru că acest copil chiar a ţinut la FC Farul şi a fost apreciat de marea majoritate a suflării fariste. Dar, ca peste tot, sunt şi opinii pro, şi contra. Nu vreau o polemică cu nimeni. Chiar îmi doresc ca FC Farul să promoveze şi să fie totul OK la club. Alex s-a simţit extraordinar şi le mulţumim pe această cale patronului Giani Nedelcu, preşedintelui Auraş Braşoveanu, antrenorului Constantin Gache şi oraşului Constanţa, până la urmă, marii majorităţi a galeriei. Au fost oameni deosebiţi“, a declarat tată lui Alex Gudea, Adrian Gudea.

„Puneţi-vă în situaţia mea, ca părinte!”

Acesta spune că ar fi vrut ca fiul său să continue la Farul, dar nu se mai poate. „Alex a primit credit total şi a apărat titular, a fost singurul integralist. A avut nouă meciuri din 16 fără gol primit, iar în şapte-opt partide efectiv a băgat punctele în buzunarul Farului. A greşit şi el, că e copil, iar eu sunt primul care îl cert şi primul care îi ia apărarea. Au apărut şi acuze că trânteşte meciuri. Doamne, iartă-mă, Dumnezeule sfânt, aşa ceva e exclus, eu ştiu ce am crescut în casa mea! Auraş Braşoveanu a fost primul care a făcut o analiză pertinentă şi obiectivă a turului de campionat. Nu-l cunosc personal, am vorbit o singură dată cu el la telefon, dar a spus că transferul lui Alex Gudea a fost cel mai reuşit. A fost o evoluţie mai slabă în ultimul meci, asta e, se mai întâmplă. Aş fi vrut din tot sufletul să continue acolo, dar l-aş expune în mod nejustificat. Puneţi-vă în situaţia mea, ca părinte“, a mai spus Adrian Gudea. „Sunt în lot la prima echipă a Concordiei, acum important e să prind să joc“, a spus şi portarul.

Unde se joacă amicalul


Sâmbătă, FC Farul va susţine un nou meci-test, contra echipei de juniori Under-17 de la ACS Performer Constanţa, pe care a mai întâlnit-o în această iarnă. Antrenorii „marinarilor“, Constantin Gache, Ion Barbu şi Gică Mina vor folosi cu preponderenţă jucătorii tineri din lot. Partida este găzduită de terenul „Metalul“ din Complexul Sportiv „Badea Cârţan“, de la ora 11.00.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • falus 06 Feb, 2016 10:16 Domnule Gudea, trebuia sa mai corectezi ceva pe la capitolul ,,educatie,, dar din pacate acum nu se mai poate, a cam tarziu. Caracterul si educatia n-au legatura cu varsta, astfel ca e gresit sa le asociezi cele doua. In rest, faristii ii multumesc si ii ureaza lui Alex sa fie numai...titular