Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partidă la Ovidiu Cât costă biletele la meciul pe care îl va disputa FC Viitorul joi, în Cupa României

ro

26 Oct, 2016 00:00 1256 Marime text


FC Viitorul, ocupanta locului trei în clasamentul Ligii 1, va disputa joi, 27 octombrie, meciul cu CS Baloteşti, din 16-imile Cupei României. Confruntarea este găzduită de stadionul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, de la ora 18.45. CS Baloteşti se află pe poziţia a 13-a în Liga a 2-a.
 
Pentru această dispută, biletele de acces în stadion au următoarele preţuri: 20 de lei - la tribuna 0, 15 lei - la tribuna I, 10 lei - la tribuna a II-a, 5 lei - la peluze. O singură persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. Biletele sunt disponibile de ieri, prin reţeaua Eventim (online pe www.eventim.ro) şi în magazinele partenere. Până în ziua meciului, nu se vor mai comercializa bilete de acces la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare. În ziua disputării partidei, se vor deschide două case de bilete la stadionul central, în intervalul orar 12.00 - 19.45.

Transport pentru fanii din Constanţa

Şi la meciul FC Viitorul - CS Baloteşti gazdele vor asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerarul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca joi, începând cu ora 17.45, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul va fi asigurat imediat după încheierea meciului.
 
„Joi, la FC Viitorul vor juca cei care au evoluat mai puţin până acum. Trebuie să le dăm spaţiu şi lor. O să vedeţi şi copii, şi jucători mai noi. Vom forma o altă echipă, care trebuie să treacă de acest examen din Cupă, care e unul important pentru ei. Trebuie să arate că merită să fie cu noi“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.   
Sursa foto: Academia Hagi   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii