Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciul Steaua - ASA Tg. Mureş se joacă la Constanţa Cât costă şi de unde pot fi procurate biletele la Supercupa României

ro

01 Jul, 2015 00:00 2649 Marime text
Federaţia Română de Fotbal a transmis oficial, ieri, că meciul contând pentru Supercupa României, dintre Steaua şi ASA Tg. Mureş, se va disputa pe stadionul „Farul“ din Constanţa. Partida este programată miercuri, 8 iulie, de la ora 21.00.
 
„Pentru FC Farul şi pentru Constanţa, găzduirea Supercupei e o onoare, dar şi o obligaţie. Suntem spre final cu lucrările de la stadion. Încă nu am terminat montarea scaunelor, dar această lucrare va fi gata până la finele săptămânii. Celelalte probleme le-am rezolvat“, a declarat Auraş Braşoveanu, preşedintele executiv al FC Farul. Biletele la meci au următoarele preţuri: la peluze - 15 lei, la tribuna I - 40 de lei, la tribuna 2 (inclusive Family Zone) - 30 de lei. Potrivit site-ului oficial al FRF, începând de ieri şi până luni, 6 iulie, biletele sunt disponibile online, pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro. Fiecare suporter poate achiziţiona maximum patru bilete. Federaţia precizează că, la fel ca la toate partidele organizate de acest for, suporterii beneficiază şi de această dată de mai multe facilităţi: posibilitatea de a printa acasă biletul / biletele, evitând astfel costurile suplimentare pentru transport (pentru comenzile plasate cu livrare prin curier rapid se vor adăuga taxele de curierat: 6 lei - în Bucureşti, 9 lei - în ţară); reduceri în Family Zone, sector dedicat fanilor care vin însoţiţi de cel puţin un copil cu vârsta de până la 14 ani (5% reducere pentru două bilete, 10% pentru trei şi 15% pentru patru tichete). Începând cu 3 iulie, biletele vor fi disponibile şi în principalele centre comerciale din Constanţa. Totodată, din aceeaşi dată şi până în ziua meciului, tichetele pot fi achiziţionate şi de la casele de bilete ale stadionului „Farul“, în intervalul orar 10.00 - 19.00.
 
Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanța 1920)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii