Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Handbal CSM Constanța, în finala mare a Supercupei României. Revenire de senzație cu Minaur, după 11-17 la pauză! (GALERIE FOTO)

ro

19 Aug, 2023 17:01 1556 Marime text


Turneul Supercupei României la handbal a început astăzi, 19 august 2023, în sala Dinamo din București, iar întrecerea a fost deschisă de meciul CSM Constanța – Minaur Baia Mare, care a fost prima semifinală.

Cele două echipe, clasate pe locurile 2 și 3 în Liga Națională, în sezonul trecut, se întâlniseră și în Cupa României, victoria aparținându-i echipei de pe litoral.

CSM Constanța s-a impus și acum, scor 27-24, astfel că va disputa finala mare a Supercupei României, duminică, 20 august, de la ora 17.30.

CSM Constanța a revenit spectaculos în meciul cu Minaur, având o repriză secundă de vis, după ce a fost condusă la pauză cu 17-11!

Au evoluat: Vasile, Rusu – Aliokhin 8 goluri (1x7m), Ravnic 4 goluri (1x7m), Nistor 3, Ravnic 3 (1), Andrei 2 (1), Ilie 2, Drăgan 2, Căbuț 1, Nikolic 1, Chikovani 1, Komogorov, Susanu, Caba, Vegar.

Jucăm Finala SuperCupei României! Handbaliștii CSM Constanța au revenit senzațional în meciul cu cei de la Minaur Baia Mare și s-au impus cu 27-24, după ce la pauză aveau un deficit de șase goluri, 11-17!
 
De la vestiare a ieșit o echipă schimbată, care a luptat admirabil pentru a întoarce soarta partidei și băimărenii au înscris de două ori în primele 15 minute!

Golul lui Căbuț, după o dublă aeriană plecată de la Aliokhin și continuată de Ravnic, a turnat plumb în picioarele adversarilor și, de la 22-19 (minutul 46), băieții lui George Buricea au făcut legea pe teren.
 


Excelentă evoluția interului dreapta bielorus Mikalai Aliokhin, un câștig important la linia de 9 metri, alături de Vlad Căbuț. La primul său meci oficial în tricoul echipei noastre, a fost principalul marcator, cu 8 reușite!
 
Felicitări, jucătorilor și staff-ului!, este mesajul CSM Constanța.

  
Adversara formației constănțene din meciul pentru trofeu se va stabili dintre campioana României, Dinamo București, și CSU din Suceava, cea de-a doua semifinală, care va avea loc astăzi, de la ora 17.30.  

UPDATE:
 
Finala mare a Supercupei României este CSM Constanța – Dinamo, după ce campioana a învins CSU din Suceava în a doua semifinală, scor 41-33.
 
Astfel că în finala mică se vor întâlni, duminică, 20 august, de la ora 15.00, Minaur Baia Mare și CSU din Suceava.   

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)  

Citește și:


Handbal
CSM Constanța luptă în turneul Final Four al Supercupei României 2023. „Sezonul care a trecut ne obligă la mai mult“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii