Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciul cu Dinamo, de Paști Gică Hagi crede că FC Viitorul e pregătită să se lupte cu forţele României (galerie foto)

ro

11 Apr, 2017 00:00 1417 Marime text
Gică Hagi a subliniat valoarea rezultatului de egalitate, 0-0, obţinut de FC Viitorul în partida jucată în deplasare cu CFR Cluj, în etapa a cincea a turneului play-off din Liga 1. În clasament, FC Viitorul se află pe locul doi, la două puncte în spatele FCSB (36 - 34), iar în etapa viitoare echipa de pe litoral joacă în fieful lui Dinamo. 
 
„A fost un meci echilibrat, s-a văzut şi în rezultat. Ambele echipe au luptat foarte mult la mijlocul terenului. Mă aşteptam la mai mult de la atacanţii noştri, să producă mai mult. Nu au fost însă lucizi şi penetranţi, având puţine acţiuni pe poartă. Chiar şi aşa însă, am avut şansa noastră, la acea ocazie foarte mare din prima repriză. Am trecut peste o săptămână grea, dar ne aşteaptă încă două meciuri în deplasare. Mergem înainte. Concluzia e că suntem pregătiţi să ne luptăm cu echipele bune din România. Acesta e câştigul cel mai mare al clubului. Confirmăm, ceea ce e un lucru foarte bun. Vom vedea cât vom putea să ţinem acest ritm şi dacă suntem capabili să ne batem la titlu ori să ne clasăm la final pe locul doi. Eu zic că arătăm bine“, a spus Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul. 

Un punct bine-venit

La Cluj, formaţia „Regelui“ a jucat cu: Râmniceanu - Benzar, Ţâru, Boli, Cr. Ganea - N. Roşu (58 S. Rădoi), Nedelcu, Vână - Purece (73 D. Dumitrescu), A. Chițu, Fl. Coman (64 Vl. Morar). CFR Cluj (antrenor, Vasile Miriuță) a avut alcătuirea: Mincă - Peteleu, Larie, Horj, Camora - Gomelt, Deac - Sorsa (75 Antal), Păun (56 Bud), Nouvier (66 Rus) - Omrani.

„Pentru noi, e un rezultat bun, menţinem CFR în spatele nostru. E un punct bine-venit. Ne-am dorit să câştigăm, dar am ratat din doi metri singuri cu portarul, de două ori. O formaţie puternică precum CFR e greu de bătut, mai ales acasă la ea. Lupta la titlu rămâne deschisă, dar trebuie să câştigi meciuri, pentru a te menţine sus. Încercăm să învingem în următoarele meciuri. Am arătat că suntem greu de bătut şi că putem aspira la mai mult“, a mai spus Hagi.

„Mai buni decât noi la toate capitolele“

Tehnicianul constănţean se declară mândru de ce a realizat până acum echipa sa. „Adversarele din play-off sunt mult mai bune decât noi la toate capitolele. Noi avem un lot cu jucători tineri, interesanţi, de perspectivă, dar care n-au experienţa acestui gen de meciuri“, a punctat Hagi. În etapa viitoare, FC Viitorul joacă în deplasare cu Dinamo, în prima zi de Paşte, duminică, 16 aprilie, de la ora 20.30, iar în runda a şaptea merge acasă la FCSB. 

„E dezastru, e belea“ 

„Vor fi două meciuri foarte interesante, contra celei mai mari tradiţii din România. Suntem într-un moment bun şi vom merge să facem două jocuri bune şi să jucăm la victorie. Amândurora le va fi greu. Suntem convinşi însă că putem să ne batem cu ei. Vom vedea dacă vom putea, în funcţie şi de ce zi prindem. Noi nu avem presiune, dacă vom pierde nu va fi nimic. Alţii însă, dacă nu prind locul unu, doi e dezastru (ei au spus-o!), e belea. Se roagă ca CFR să câştige meci de meci, se duc la biserică pentru aceasta“, a declarat Gică Hagi. 

Florinel Coman a împlinit 19 ani 

Ieri, atacantul Florinel Coman a împlinit 19 ani, prilej pentru colectivul Academiei Hagi şi al clubului Viitorul să-i ureze „multă sănătate, fericire, bucurii, împliniri şi cât mai multe evoluţii de excepţie în tricoul negru-albastru!“.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii