Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mâine, e meci cu CS Mihail Kogălniceanu Aranjament pascal în culorile Farului la conferinţa SSC Farul

ro

12 Apr, 2017 15:51 2954 Marime text
Reprezentanţii liderului Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, SSC Farul, au prefaţat astăzi, într-o conferinţă de presă, meciul de mâine, din etapa a 25-a a campionatului, de pe teren propriu, cu CS Mihail Kogălniceanu.

În spiritul sărbătorilor de Paşti, pe masa la care au luat loc, în faţa ziariştilor, antrenorul Ion Barbu şi jucătorii Alexandru Grigoraş şi Ionuţ Măgureanu, a fost amplasat un aranjament pascal, acesta fiind în culorile Farului, alb şi albastru.

„Venim după un meci reuşit, la Mihai Viteazu, şi ne dorim să avem o evoluţie bună, încununată cu o victorie, şi contra echipei din Mihail Kogălniceanu“, a declarat Ion Barbu.

Pentru confruntarea de mâine, SSC Farul se confruntă cu unele probleme de lot (Şicu, Raul Gonzalez, Răvoiu, Măgureanu, Mazilu şi Niţescu), Ion Barbu sperând ca unii dintre ei să fie recuperaţi.

„Va fi un meci ca oricare altul, greu (dacă nu vom fi concentraţi), uşor (dacă ne vom da silinţa). Sper să vedeţi iar un SSC Farul la înălţime“, a arătat Alex Grigoraş.

„Ne dorim să nu avem probleme cu CS Mihail Kogălniceanu şi să ne impunem la pas“, a punctat şi Ionuţ Măgureanu, care, în afara gazonului, e poliţist.

Partida SSC Farul - CS Mihail Kogălniceanu se va juca mâine, de la ora 17.00, pe terenul Voinţa din Complexul Sportiv „Badea Cârţan”.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii