Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătorul Adrian Roşca, de la CS „Bogdan Ciubotariu“ Constanţa, vrea aurul la Openul Bulgariei

ro

14 Nov, 2014 00:00 4840 Marime text
Luptătorul constănţean Adrian Roşca (centură neagă 1 Dan), de la CS „Bogdan Ciubotariu“, se pregăteşte intens pentru participarea la Openul Internaţional al Bulgariei la Kung-Fu, care se va desfăşura la Sofia, pe 22 noiembrie. În paralel cu această întrecere, va avea loc şi Campionatul European Militar, la care delegaţia României va avea un participant. Roşca va evolua la Open, la Total Contact, unde îşi va încerca şansele şi Petrică Stoian, de la CS Năvodari.

Samir Regep - „Roşca pune mult suflet“

„Roşca se va afla cu această ocazie la prima sa competiţie internaţională, dar e încrezător că va cuceri aurul. Se pregăteşte exemplar, în cadrul a două - trei antrenamente pe zi, la Constanţa şi Valu lui Traian. Pune mult suflet. Este în formă foarte bună, iar eu spun că va ieşi pe locul întâi“, a declarat cel care-l pregăteşte pe luptătorul de 21 de ani, sensei Samir Regep (centură neagră 3 Dan). Petrică Stoian (19 ani, fost boxer) este antrenat de Marcel Jipeanu.
 
Cei doi tineri luptători s-au remarcat de curând la Gala Extreme Fight V - Turneul Campionilor, de la Constanţa, unde Stoian a câştigat piramida de opt a categoriei 65 kg, iar Roşca s-a impus în super-fight-ul cu Alin Mincu, de la Oyama Karate Constanţa, un meci foarte frumos. Iar cu câteva zile în urmă, Roşca şi Stoian au participat, la Mangalia, alături de ceilalţi membri ai lotului naţional de Kung-Fu, la pregătirea evoluţiei de la întrecerea bulgară.

Gestul lui Alex Filip

Sensei Samir Regep a remarcat gestul luptătorului Alex Filip, un alt reprezentant al Oyama Karate, de a-l ajuta pe Roşca Adrian cu echipamentul necesar pentru concursul de Total Contact din Bulgaria. „Îi mulţumim sportivului de performanţă Alex Filip, luptător foarte bun de K-1 şi nu numai. Numai un sportiv poate să înţeleagă cum e să nu dispui de ceva important pentru o competiţie. Clubul nostru e alături de Alex Filip şi îi ţine pumnii“, a spus Samir Regep.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii