Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud debutează în play-off contra lui HC Odorhei Aihan Omer - „Putem juca de la egal la egal cu orice echipă“

ro

03 Apr, 2017 00:00 1677 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud va debuta în turneul play-off al Ligii Naţionale contra lui HC Odorhei, în urma clasărilor finale ale celor două formaţii din sezonul regulat, cinci (HC Dobrogea Sud, cu 44 de puncte - 14 victorii, două egaluri şi opt înfrângeri), respectiv patru (echipa harghiteană). 
 
În acest duel, din prima fază a turneului play-off, gruparea de pe litoral va susţine două meciuri în deplasare, primul meci din fieful HC Odorhei urmând a se juca miercuri. HC Dobrogea Sud a încheiat cu o înfrângere, scor 23-24 (11-10), meciurile din sezonul regulat, sâmbătă, la Constanţa, cu CSM Bucureşti, în etapa a 26-a a competiţiei. Pentru HC Dobrogea Sud au marcat Toma, Soare (4 de la 7 m), Crnoglavac - câte cinci goluri, Rakcevic - 3, Vujadinovic - 2, Rohozneanu, Andelovski şi Celica - câte un gol. 

„Nu ne-a ieşit rezultatul“ 

Victoria s-a decis în ultimele secunde ale meciului. „O minge care n-a ajuns la extremă şi imediat un gol al lor au făcut ca partida să se încline în favoarea CSM Bucureşti. Un meci contra acestei echipe va fi echilibrat mereu. Eu sunt mulţumit de cum au evoluat băieţii noştri, ca determinare şi motivare. Din păcate, nu ne-a ieşit rezultatul. Sperăm ca de la meci la meci să îmbunătăţim anumite lucruri. Este loc şi de mai bine, dar azi (n.r. sâmbătă) am avut şi puţină neşansă. Am ratat multe ocazii unu la unu, iar aceasta s-a văzut pe final. Sper ca următoarele meciuri să le abordăm cu mai multă încredere şi luciditate. Ne-a lipsit Cutura, care este o piesă de bază. Dar ceilalţi jucători s-au implicat total, ieşind un meci spectaculos şi frumos“, a declarat Aihan Omer, antrenorul HC Dobrogea Sud. 

Lucrurile vor sta altfel 

„Noi intrăm pe teren să câştigăm, nu facem calcule, nu ne-a interesat cu cine vom pica în play-off. Avem jucători cu experienţă mare, care pot juca de la egal la egal cu orice echipă. Nu-mi fac probleme că nu vor fi motivaţi, sper să fie sănătoşi, să reintre Cutura, iar lucrurile vor sta altfel“, a mai spus tehnicianul constănţean. Celelalte meciuri din play-off sunt: Dinamo (1) - Dunărea Călăraşi (8), Potaissa Turda (2) - Politehnica Timişoara (7) şi CSM Bucureşti (3) - HC Vaslui (6).
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii