Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Halterofila Laura Mihai, de la CS Farul Constanţa, triplă campioană naţională, cu recorduri personale (galerie foto)

ro

07 Nov, 2017 00:00 3251 Marime text
Reprezentanţii Constanţei au urcat de 12 ori pe podium la Campionatul Naţional de haltere rezervat juniorilor I, întrecere care s-a disputat la Bascov, în judeţul Argeş. 
 
Cea mai bună evoluţie a avut-o Laura Mihai, de la CS Farul Constanţa (antrenor, Angheluş Beşleagă), care, la categoria +90 kg, a cucerit trei medalii de aur, cu performanţele: 57 kg la smuls, 69 kg la aruncat şi 126 kg la total, cu această ocazie realizând şi recorduri personale. O altă elevă de la CS Farul a lui Angheluş Beşleagă, Bianca Dumitrescu, a obţinut şi ea trei medalii: aur la smuls (cu 70 kg, record personal, performanţă mai bună ca la Campionatul European), argint la aruncat (82 kg) şi la total (152 kg). Cadetul Albert Mărgăritescu, pregătit şi el la CS Farul de Angheluş Beşleagă, s-a clasat pe locul şase la smuls şi pe cinci la aruncat şi la total. Un alt farist, Alexandru Paliciuc (antrenor, Aurel Tătaru), a cucerit trei medalii la Bascov, la categoria +105 kg: argint la smuls şi la total, bronz la aruncat.
 
De la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Constanţa (antrenor, Angheluş Bbeşleagă), Georgiana Beşleagă a obţinut trei medalii de bronz, cu recorduri personale (la categoria +90 kg), iar Mihail Bazargic (la categ. 56 kg) şi Cătălin Roşu (la categ. 105 kg) au ocupat poziţia a cincea la smuls şi locul patru la aruncat şi total.
 
Sursa foto: Facebook 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii