Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Goalkeeper-ul SSC Farul, Vlad Neagu. Spirit de luptător „A pus integritatea porţii mai presus decât integritatea sa fizică“ (galerie foto)

ro

03 Mar, 2017 00:00 3715 Marime text
Liderul cu punctaj maxim al Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, Suporter Spirit Club Farul, susţine primul meci oficial din 2017 pe 11 martie, în deplasare, cu Avântul Comana, în etapa a 20-a a campionatului. În tur, SSC Farul s-a impus cu 4-1.
 
Echipa înfiinţată de fani ai defunctei FC Farul va juca apoi încă 14 partide în Liga a 4-a, dar şi meciurile din faza judeţeană a Cupei României şi barajul (în dublă manşă) pentru promovarea în Liga a 3-a. În campionat, în afară de partida de la Comana, celelalte meciuri vor fi: în etapa 21 (18 martie) - cu Portul Constanţa (acasă, 4-0 în tur), 22 (25 martie) - cu Gloria Băneasa (în deplasare, 3-0), 23 (1 aprilie) - cu Ştiinţa Poarta Albă (a, 5-0), 24 (8 aprilie) - cu Victoria Mihai Viteazu (d, 3-1), 25 (15 aprilie) - cu CS Mihail Kogălniceanu (a, 7-1), 26 (22 aprilie) - cu Gloria Albeşti (d, 8-1), 27 (29 aprilie) - cu Voinţa Valu lui Traian (a, 7-1), 28 (6 mai) - cu Unirea Topraisar (d, 3-0), 29 (9 mai) - cu Farul Tuzla (a, 2-0), 30 (13 mai) - cu CS Eforie (a, 2-0), 31 (20 mai) - cu CS Năvodari (d, 2-0), 32 (23 mai) - cu CS Agigea (a, 4-0), 33 (27 mai) - cu Viitorul Fântânele (d, 1-0) şi 34 (3 iunie) - cu CSO Ovidiu (a, 3-0). 

Încep „Cupa“ pe 5 aprilie 

În faza judeţeană a Cupei României, datele de disputare a partidelor „marinarilor“ sunt următoarele: 5 aprilie - „16“-imi, 19 aprilie - optimi, 3 mai - sferturi, 31 mai - semifinale, 10 iunie - finala. Barajul de accedere în Liga a 3-a se va disputa pe 17 iunie (turul) şi 24 iunie (returul), SSC Farul pregătindu-se să joace partida de pe teren propriu pe stadionul „Farul“.

Evoluţiile memorabile ale lui Neagu 

Ieri, portarul echipei constănţene, Vlad Neagu, a împlinit 27 de ani. „Suporter Spirit Club Farul Constanţa transmite un sincer La mulţi ani!, multă sănătate şi cât mai multe realizări portarului Vladimir Cosmin Neagu, la împlinirea frumoasei vârste de 27 de ani! În CV-ul său nu apar decât două cluburi, Farul Constanţa şi Callatis Mangalia, iar în tricoul Farului, Vlăduţ a dat dovadă de spirit de echipă şi de sacrificiu, punând de multe ori integritatea porţii pe care a apărat-o mai presus decât integritatea sa fizică. Sunt memorabile evoluţiile sale din meciul de campionat cu Chindia Târgovişte sau din meciul de Cupă cu Pandurii Tg. Jiu, când acesta a continuat să joace în ciuda accidentărilor suferite. Tocmai spiritul acesta de luptă l-a transformat în unul din componenţii de bază ai lotului. Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, se arată pe pagina de Facebook a SSC Farul.

Sector de tribună dedicat exclusiv familiilor?

De 1 Martie, reprezentanţi ai SSC Farul şi ai echipei de handbal HC Farul au oferit flori doamnelor şi domnişoarelor, la un centru comercial din Constanţa. „Şi pe această cale, am dorit să le urăm tuturor o primăvară cât mai frumoasă şi plină de surprize şi să le invităm să participe la meciuri! Am avut plăcerea de a ne întâlni şi cu reprezentanţii echipei de baschet BC Athletic Constanţa, care au ales şi ei aceeaşi modalitate de promovare. Sperăm ca reprezentantele sexului frumos să vină în număr cât mai mare atât la stadion, cât şi la Sala Sporturilor! Poate, pe viitor, cluburile vor amenaja câte un sector de tribună dedicat exclusiv familiilor!“, au spus cei de la SSC Farul.
 
Sursa foto: Facebook (SSC Farul)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii