Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi prefaţează partida de mâine cu Astra Giurgiu „Trebuie să facem un meci complet“

ro

29 Mar, 2017 17:03 1763 Marime text
FC Viitorul, liderul actual al Ligii 1, şi Astra Giurgiu, campioana en-titre a României, se întâlnesc mâine seară la Ovidiu, în sferturile Cupei României. Disputa este găzduită de arena principală din Academia Hagi şi începe la ora 21.00.

„În meciul cu Steaua am arătat că suntem puternici şi că ne merităm poziţia de lider. Victoria cu Astra ne poate duce apoi în finala Cupei. Suntem pregătiţi, cu toate că Astra e un adversar puternic şi experimentat. Dar şi noi suntem buni. Au ieşit mereu meciuri foarte bune între noi şi ei. Nouă ne place să jucăm, vrem să producem fotbal. Şi mâine vom face la fel, vom ataca poziţional foarte mult. Trebuie să facem un meci complet, ca în tur, când i-am bătut. Să fim echilibraţi în ambele faze“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.  
     
„Cupa a devenit un obiectiv pentru noi, dacă tot am ajuns în această fază. Dacă vom câştiga acest meci, avem mari şanse să cucerim trofeul. Suntem încrezători în şansele noastre“, a spus Ionuţ Vână.

„Mă bucur că a fost pauza de campionat, care mi-a permis să mă pregătesc mai mult şi să mă integrez în lot. În acest moment, pot să duc o repriză sau 60 de minute. Astra e o echipă valoroasă, care a câştigat de multe ori contra Viitorului, dar important e să ne impunem noi când trebuie“, a declarat ultima achiziţie a FC Viitorul, George Ţucudean.      

Sursa foto 1: fcviitorul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii