Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Tănase a plecat cu un moral bun la Naţională, după ce a decis meciul din finala Arena Cup 2016

ro

26 Jan, 2016 00:00 1694 Marime text

 
Florin Tănase, unul dintre cei cinci fotbalişti de la FC Viitorul convocaţi de selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Anghel Iordănescu, pentru stagiul din Antalya, a plecat la lot cu un moral ridicat, după ce a înscris ambele goluri ale echipei sale din victoria, scor 2-1, din finala mare a turneului Arena Cup 2016, din Croaţia.
 
FC Viitorul a cucerit trofeul după ce a învins echipa Lokomotiv Zagreb. „A fost un meci de pregătire, dificil, ca toate celelalte. Suntem bucuroşi că am reuşit să câştigăm, iar victoria ne-a adus şi trofeul. Sunt fericit că mi-am ajutat echipa să se impună, sper să o fac în continuare, de cât mai multe ori. Se poate spune că plec la lotul naţional cu un moral mai ridicat, dar eu trebuie să mă pregătesc din ce în ce mai bine, pentru a creşte în valoare“, a declarat Florin Tănase.
 
De la FC Viitorul Iordănescu i-a mai convocat pe Romario Benzar, Alexandru Buzbuchi, Robert Hodorogea şi Dragoş Nedelcu, ultimul fiind în premieră la prima echipă a României.

Stagiul din Antalya, la care participă numai fotbalişti din campionatul intern, se desfăşoară în perioada 25 ianuarie - 6 februarie. În acest interval, România va disputa şi trei partide de verificare, cu Torpedo Kutaisi (locul 10 în Georgia), Zimbru Chişinău (locul 3 în Moldova), Turkmenistan (locul 117 în clasamentul FIFA) sau Moldova (locul 154 în ierarhia mondială).  

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii