Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul l-a transferat pe George Ţucudean

ro

22 Mar, 2017 17:22 2534 Marime text
Începând de astăzi, George Țucudean a devenit jucătorul formației FC Viitorul. Atacantul originar din Arad a semnat un contract cu gruparea condusă de Gheorghe Hagi până în vara anului 2019.

Născut la 30 aprilie 1991, George Țucudean a mai evoluat în Liga 1 pentru Dinamo, UTA, Steaua, ASA Tg. Mureș și Pandurii Tg. Jiu, iar în străinătate a mai jucat pentru Standard Liege și Charlton Athletic.

„Clubul nostru îi urează bun venit și goluri multe în tricoul Viitorului lui George Țucudean!“, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul.  

„Am ales FC Viitorul în primul rând pentru proiectul existent. Apoi, antrenorul Gică Hagi este unul foarte bun, despre care am auzit numai cuvinte de laudă. Sper din tot sufletul să pot ajuta Viitorul să cucerească titlul în Liga 1. Este singura echipă din campionat care are o ideea de joc, pe care şi-o păstrează indiferent de rezultat. Joacă la fel, chiar dacă învinge sau pierde. Vreau să fac parte şi eu din acest grup. Avem cele mai mari şanse de a ieşi campioni. Depinde numai de noi“, a declarat George Ţucudean.   

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii