Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul debutează astăzi în Cupa României

ro

27 Oct, 2016 00:00 1439 Marime text


Ocupanta poziţiei a treia din clasamentul Ligii 1, FC Viitorul, susţine, astăzi, meciul de debut în sezonul 2016/2017 al Cupei României. Formaţia pregătită de Gică Hagi va înfrunta, în „16“-imile de finală, formaţia CS Baloteşti, care se află pe poziţia a 13-a în Liga a 2-a.
 
Partida este programată de la ora 18.45, pe terenul central din Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu. Iniţial, meciul ar fi trebuit să se dispute pe terenul formaţiei ilfovene, însă aceasta a acceptat să evolueze la Ovidiu, după ce deţinătorii drepturilor TV au stabilit ora 18.45 drept oră de start a confruntării. Asta deoarece ilfovenii nu deţin instalaţie de nocturnă.
 
Meciul CS Baloteşti - FC Viitorul va fi transmis în direct de Digi Sport şi Dolce Sport. Dacă FC Viitorul va susţine primul meci al sezonului în Cupa României, CS Baloteşti a ajuns în „16“-imi după ce s-a impus cu 1-0 în faţa formaţiei din Liga 3-a CS Popeşti Leordeni. Hagi a dezvăluit că va trimite în teren în acest meci alţi jucători din Academie şi unii folosiţi mai puţin în ultimul timp.

Case de bilete deschise la stadion

Biletele de acces în stadion au următoarele preţuri: 20 de lei - la tribuna 0, 15 lei - la tribuna I, 10 lei - la tribuna a II-a, 5 lei - la peluze. O singură persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. Biletele sunt disponibile prin reţeaua Eventim (online pe www.eventim.ro) şi în magazinele partenere. Până astăzi, nu s-au mai comercializat bilete de acces la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare. Astăzi, se vor deschide două case de bilete la stadionul central, în intervalul orar 12.00 - 19.45.

Transport pentru fanii din Constanţa

Şi la meciul FC Viitorul - CS Baloteşti gazdele vor asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerarul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca astăzi, începând cu ora 17.45, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul va fi asigurat imediat după încheierea meciului.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii