Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a disputat al patrulea meci de verificare în Cipru

ro

22 Jan, 2017 21:52 2008 Marime text
Formația pregătită de Gheorghe Hagi a întâlnit echipa rusă de primă ligă FC Ural Ekaterinburg, partida disputându-se în localitatea Parekklisia.

Conform academiahagi.tv, meciul a debutat cu șutul spectaculos al lui Nedelcu (min.5), însă portarul rușilor a fost atent și a respins în corner. Au urmat trei ocazii mari ale lui Nimely. Mai întâi atacantul liberian al Viitorului a trimis în bară (min.13), apoi a încercat un lob spectaculos de la 50m (min.18) dar goalkeeper-ul lui Ural a respins în corner, pentru ca în min.28 să scape singur spre poartă și să trimită peste poartă din situație de unu la unu cu portarul. Contrar cursului jocului, rușii au intrat la cabine în avantaj minim, Dimitrov punctând din careu în min.36, 0-1.

Rădoi a foat aproape de egalare în min.53, când a trimis cu capul în urma unui corner și portarul lui Ural a respins cu un reflex uimitor. Noul intrat Panait a fost și el aproape de gol în min.79, când a fost blocat în momentul finalizării de un apărător rus. Ultima ocazie a joculuin a aparținou tot constănțenilor, juniorul Drăguș încheind cu un șut milimentric pe lângă poartă o frumoasă acțiune personală, mai arată sursa citată.
 
Au evoluat formațiile:

FC Viitorul: Rîmniceanu (71 Tordai) – Hodorogea, Rădoi (71 Căpușă), Mladen, Mitache (71 Panait) – Cicâldău (46 Drăguș), Nedelcu (71 Carp), Vînă (46 Dumitrescu) – Stoica (70 Ciobanu), Nimely (46 Cioablă), Morar (46 Cruceru).

FC Ural: Zabolotny – Balazic, Kulakov, Dinga, Dantsev, Dimitrov, Chisamda, Filder, Lomakin, Korobov, Konate. Au mai jucat: Arapov – Novikov, Merkulov, Serchenkov, Stavpets, Gluchkov, Gavtadze, Podoksenov.
 
Sursa foto: academiahagi.tv
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii