Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa lui Hagi debutează în play-off FC Viitorul o așteaptă încrezătoare pe Dinamo la Ovidiu

ro

11 Mar, 2017 00:00 1703 Marime text
FC Viitorul debutează în turneul play-off al Ligii 1 luni, 13 martie, pe stadionul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, de la ora 20.30, contra echipei Dinamo Bucureşti. Jucătorii pregătiți de Gică Hagi au intrat în play-off de pe prima poziție. 
 
Celelalte două partide din runda întâi a turneului play-off sunt Astra Giurgiu - CSU Craiova (sâmbătă, 11 martie, de la ora 20.30) şi Steaua - CFR Cluj (duminică, 12 martie, de la ora 20.30). Turneul play-off porneşte de la următorul punctaj: 1. FC Viitorul - 26p, 2. Steaua - 24p, 3. Astra - 22p, 4. CSU Craiova - 22p, 5. CFR Cluj - 22p, 6. Dinamo - 21p.
„Ne-a plăcut faptul că, în ultima perioadă, adversarii ne-au privit cu respect. Am reușit un sezon regulat extraordinar. Începe turneul play-off, în care toate echipele sunt foarte bune. Debutăm acasă cu Dinamo, care a avut rezultate și cu Andone, și alături de Cosmin Contra, acesta din urmă aducându-i echipei ce avea nevoie. Jocul colectiv e mult mai bun și au apărut și rezultatele. Dinamo e periculoasă, foarte greu îi dai gol de când a venit Contra. Ne așteptăm la un meci greu, dar nu ne vom abate de la filosofia noastră fotbalistică, de a încerca să ne impunem jocul și să dominăm. Sperăm ca noi să câștigăm“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

Cât costă biletele și abonamentele 

Biletele de intrare la meci se pot procura prin reţeaua Eventim (online pe www.eventim.ro) şi în magazinele partenere. Tichetele au următoarele preţuri: tribuna I - 100 de lei, tribuna a II-a - 80 de lei, peluze - 20 de lei. O persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. Nu se vor mai comercializa bilete de acces la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare. În ziua disputării partidei, la stadion nu se vor achiziţiona bilete de acces în tribune.
 
FC Viitorul vinde şi abonamentele promoționale pentru acces în stadion la meciurile oficiale din play-off, la preţurile de 120 de lei - tribuna I și 100 de lei - tribuna a II-a. Persoana de contact din partea FC Viitorul SA pentru informații cu privire la achiziționarea abonamentelor promoționale este Alexandru Guteanu (telefon 0733.735.115, în intervalul orar 12.00-15.00).

 „Va fi o partidă care pe care“ 

„Fiind primul meci din play-off, e foarte important să începi cu o victorie. Dinamo este pe val, a câștigat ultimele meciuri și, cu siguranță, va fi o partidă de care pe care. Un meci echilibrat, din care sperăm să luăm cele trei puncte. Suntem la al doilea an în play-off și avem mai multă experiență acum. Suntem încrezători“, a declarat golgeterul FC Viitorul, Aurelian Chițu, care, în sezonul regulat, a fost al treilea tunar al campionatului.
„Ne așteaptă o partidă grea, cu un adversar dificil. Cu Dinamo am avut tot timpul rezultate bune. Sper să înregistrăm o nouă victorie. Trebuie să tratăm fiecare partidă din play-off ca pe o finală și vom vedea la final unde ne vom clasa“, a spus și portarul Victor Râmniceanu.

Transport pentru fani

Şi la meciul FC Viitorul - Dinamo gazdele vor asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerarul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca luni, 13 martie, începând cu ora 19.30, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul va fi asigurat imediat după încheierea meciului.

Ședință tip comandament 

Din cauza faptului că meciul prezintă un interes major din partea publicului, pentru o mai bună organizare și colaborare cu forțele de ordine prezente la meci, ieri a avut loc, la Complexul Sportiv Academia Hagi, ședinta tip comandament de cooperare în vederea asigurării în bune condiții a ordinii și siguranței spectatorilor în tribunele stadionului. Au participat reprezentanții primului nivel de conducere al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea Constanța, ai Poliției orașului Ovidiu, ai societății de pază și protecție și reprezentanții clubului Viitorul.
Conform Legii 04/2008, ședința de lucru a fost coordonată de către Constantin Stamate, vicepreședinte FC Viitorul și, totodată, responsabil Ordine și Siguranță club. Au fost dezbătute subiectele cu prioritate despre afluirea și defluirea spectatorilor în zona stadionului și în tribunele acestuia, asigurarea parcărilor și circulației autovehiculelor în interiorul complexului sportiv și în imediata vecinătate, monitorizarea delegațiilor oficiale ale celor două cluburi și oficialii FRF și LPF și, nu în ultimul rând, monitorizarea atentă a celor două grupuri organizate de suporteri, gazdă și oaspeți, pentru a preveni eventuale incidente care să perturbe buna desfășurare a meciului.

Aurel Onița, curs pe probleme de arbitraj la FC Viitorul 

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) l-a delegat pe arbitrul internaţional Aurel Oniţa pentru a ţine un curs de instruire la echipa FC Viitorul în vederea aplicării ultimelor norme de arbitraj. S-au adus clarificări privind interpretarea și aplicarea regulamentului după schimbările care au avut loc în ultima perioadă. S-a exemplificat, prin imagini, interpretarea regulamentului de către arbitri privind diverse momente ale jocului: hențul, offside-ul, faultul, cartonașele galbene etc. Cursul a fost interactiv, jucătorii intervenind deseori pentru a cere lămuriri suplimentare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii