Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa fanilor întâlneşte astăzi CS Mihail Kogălniceanu Alexandru Grigoraş - „Sper să vedeţi iar un SSC Farul la înălţime“ (galerie foto)

ro

13 Apr, 2017 00:00 3266 Marime text
Liderul detaşat al Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, SSC Farul, susţine astăzi meciul din etapa a 25-a a campionatului, pe teren propriu cu CS Mihail Kogălniceanu. Partida va fi găzduită de terenul „Voinţa“ din Complexul Sportiv „Badea Cârţan“, de la ora 17.00. 
 
SSC Farul conduce în clasament cu 69 de puncte (având 23 de victorii şi o înfrângere în 24 de partide), în vreme ce echipa din Mihail Kogălniceanu se află pe poziţia a 13-a, cu 24 de puncte. „Venim după un meci reuşit, la Mihai Viteazu (n.r. pe care SSC Farul l-a câştigat cu 6-0), unde terenul bun, peste Liga a 4-a, ne-a ajutat să ne punem în valoare jocul. Ne dorim să avem o evoluţie bună, încununată cu o victorie, şi contra echipei din Mihail Kogălniceanu. Cred că vom câştiga. Dacă o vom face şi la scor mare, cu atât mai bine“, a declarat Ion Barbu.

Au ceva probleme de lot 

Pentru confruntarea de astăzi, SSC Farul se confruntă cu unele probleme de lot (Şicu, Raul Gonzalez, Răvoiu, Măgureanu, Mazilu şi Niţescu), Ion Barbu sperând ca unii dintre ei să fie recuperaţi. Tehnicianul a arătat că la SSC Farul nu sunt probleme cu salariile. Gazonul stadionului „Farul“ cunoaşte, în această perioadă, lucrări de îmbunătăţire, iar Barbu speră ca până la partida de baraj de la Constanţa (pentru promovarea în Liga a 3-a) echipa să poată disputa câteva meciuri pe această arenă.

În afara gazonului, Ionuţ Măgureanu este poliţist 

„Meciul cu CS Mihail Kogălniceanu va fi ca oricare altul, greu (dacă nu vom fi suficient de concentraţi), uşor (dacă ne vom da silinţa şi vom face tot ce ţine de noi ca să ne impunem). Sper să vedeţi iar un SSC Farul la înălţime“, a arătat Alex Grigoraş.
 
„E un meci mai special prin prisma faptului că îl jucăm în Săptămâna Mare. Sper să nu avem probleme cu CS Mihail Kogălniceanu. Avem un lot prea valoros pentru a face un nou pas greşit, chiar dacă ne confruntăm cu ceva probleme de lot. Cu siguranţă, cei care vor intra îşi vor face datoria. Sper să ne impunem la pas, având în vedere şi că vom juca pe un gazon bun“, a punctat şi Ionuţ Măgureanu, care, în afara gazonului, e poliţist. „Îmbin utilul cu plăcutul. Pasiunea pentru fotbal e prea mare pentru a nu practica în continuare acest sport, cu cea mai mare plăcere“, a arătat Măgureanu. 

Aranjament pascal în culorile Farului 

În spiritul sărbătorilor de Paşti, pe masa la care au luat loc, în faţa ziariştilor, ieri, Ion Barbu, Alexandru Grigoraş şi Ionuţ Măgureanu, a fost amplasat un aranjament pascal, acesta fiind în culorile Farului, alb şi albastru. 

Reguli de respectat

Reprezentanţii SSC Farul le-au făcut mai multe recomandări spectatorilor care vor veni la partida de astăzi. „Stimaţi suporteri, administratorii stadionului Voinţa au arătat foarte multă deschidere faţă de proiectul nostru şi ne-au pus la dispoziţie arena gratuit. Totuşi, există un set de reguli minimale pe care ne-au rugat să le respectăm: încercaţi să evitaţi consumul seminţelor; nu aruncaţi gunoaie pe jos (pungi, pet-uri etc.); păstraţi în bună stare scaunele şi încercaţi să nu staţi în picioare pe acestea. Dacă situaţia o va impune, după finalul meciului, vom organiza o acţiune de curăţenie, aşa cum am mai făcut şi la finalul meciurilor cu CFR Constanţa sau Portul (din tur). Vom pune la dispoziţie saci menajeri şi mănuşi. Pentru a fi respectaţi, trebuie să arătăm noi înşine respect! Vă mulţumim anticipat!“, se arată pe pagina de Facebook a SSC Farul. 

Florin Pătraşcu a împlinit 31 de ani 

Fanii au transmis un mesaj şi cu ocazia zilei de naştere a căpitanului SSC Farul, Florin Pătraşcu, cel care a împlinit ieri 31 de ani. „La mulţi ani, Florin Pătraşcu! «Făină», aşa cum este alintat de către prietenii săi, este un jucător care nu are nevoie de nicio prezentare. Este îndrăgit de suporteri şi respectat de adversari, atât pentru comportamentul său din teren, cât şi în afara acestuia. Deşi nu este născut la Constanţa, este unul dintre jucătorii care au îmbrăţişat acest oraş şi această echipă, la fel ca Petre Grigoraş sau Ion Barbu. Mereu calculat, dă siguranţă apărării noastre şi este un titular incontestabil. Multă sănătate şi mult succes pe mai departe! Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, au transmis cei de la club.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii