Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultări cu antrenorii şi suporterii Pe ce stadion va juca SSC Farul meciurile de acasă din Liga a 3-a?

ro

18 Aug, 2017 00:00 6048 Marime text

În urmă cu nouă zile, apele se tulburaseră puţin la nou-promovata în Liga a 3-a SSC Farul Constanţa (echipa de fotbal înfiinţată anul trecut de suporteri ai defunctei FC Farul)

Preşedintele executiv al clubului, Marcel Lică, îşi exprimase atunci mai multe nemulţumiri în legătură cu relaţia de colaborare cu unii membri ai Consiliului Director, spunând că, dacă situaţia nu se rezolvă, este tentat chiar să părăsească echipa. Între timp, neînţelegerile apărute au fost date uitării, iar lucrurile au reintrat pe făgaşul normal.
 
„Rămân în continuare la club. Lucrurile s-au liniştit. Oricum, nici nu au fost ele foarte agitate, doar au părut. Toată lumea are un singur scop, Acela de a promova echipa în Liga a 2-a. Toţi ne-am înhămat la treabă şi nu avem nimic de împărţit. Nu s-a pus problema de plecare. S-a înţeles că trebuie să mergem în aceeaşi direcţie şi să tragem cu toţii la aceeaşi căruţă, ceea ce se şi întâmplă. Fanii sunt de un real ajutor pentru SSC Farul“, a declarat Marcel Lică.

Stadioane în afara municipiului 

În acest moment, principalele probleme pe care trebuie să le rezolve SSC Farul sunt găsirea unui teren pentru disputarea meciurilor de acasă şi definitivarea lotului de jucători. Din acest punct de vedere, faptul că echipa constănţeană are liber în prima rundă din Liga a 3-a, iar în a doua etapă evoluează în deplasare pică foarte bine. În condiţiile în care, deocamdată, pe stadionul „Farul“ nu se poate juca, iar în Constanţa nu sunt alte soluţii viabile, conducătorii SSC Farul caută terenuri în afara municipiului.
 
„Am depus cereri pentru stadioanele din Techirghiol, Cernavodă şi Ovidiu. Peste tot am fost întâmpinaţi cu simpatie şi cu dorinţa de a ne ajuta. Terenurile din Cernavodă şi Ovidiu (stadionul Orășenesc) sunt omologate pentru Liga a 3-a, s-a jucat pe ele şi în ediţia trecută. La Techirghiol, mai trebuie obţinute câteva aprobări, dar baza sportivă dispune de toate condiţiile pentru a primi aviz de Liga a 3-a. Nu sunt probleme, complexul arată foarte bine“, a punctat Marcel Lică.

Vor să revină pe „Farul“ 

În continuare, conducerea SSC Farul va discuta cu antrenorii şi cu suporterii, pentru alegerea celei mai bune variante dintre cele trei. „În Constanţa, nu avem alte soluţii. Stadionul de rugby «Mihai Naca» nu are cum să găzduiască şi meciuri de fotbal. La «Portul», suprafaţa de joc e proastă, dar sunt şi alte lucruri de îndeplinit. Nici pe vreun teren din Complexul Sportiv «Badea Cârţan» nu putem juca, iar la Năvodari se joacă şi rugby. Astfel că au rămas Techirghiol, Ovidiu şi Cernavodă. Noi, conducerea executivă, am găsit aceste soluţii. Acum vom vorbi cu staff-ul tehnic şi cu suporterii, să vedem ce spun şi ei, şi vom alege varianta cea mai bună. Vom începe campionatul pe una dintre aceste stadioane, dar, în paralel, ne concentrăm pe baza noastră sportivă, pe care vrem să revenim apoi. Să vedem cât de repede vom dispune de condiţiile necesare pentru ca stadionul «Farul» să fie omologat pentru Liga a 3-a“, a mai spus Marcel Lică.

Discuţii pentru completarea lotului de jucători 

În ce priveşte lotul de jucători, preşedintele executiv al SSC Farul a precizat că, ieri, s-au purtat discuţii cu impresarul jucătorului Mohamed Lamine, un tânăr fundaş ivorian, care are şi paşaport american. SSC Farul vrea să-l transfere pe jucător, care i-a impresionat, prin evoluţia sa, pe antrenori. „De asemenea, suntem în discuţii cu Academia Hagi pentru trei juniori şi vom vedea ce vom mai achiziţiona apoi“, a mai spus Marcel Lică.

 Adunarea Generală a Membrilor Cotizanţi 

Sâmbătă, 19 august, de la ora 11.00, în sala de conferinţe de la FC Farul va avea loc Adunarea Generală a Membrilor Cotizanţi. Pe ordinea de zi există trei puncte: 1. Prezentarea raportului de activitate pentru campionatul 2016-2017; 2. aprobarea bugetului pentru sezonul competiţional 2017-2018; 3. Diverse. Accesul în sală se va face pe bază nominală şi este permis doar persoanelor care şi-au plătit integral cotizaţia de membru pentru sezonul 2016/2017 sau care se află în perioada de graţie.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
Ce spune Georges Muzaca Tensiuni la SSC Farul. Marcel Lică este tentat să părăsească echipa!

Răzvan Bota, preşedintele RCJ Farul „E imposibil ca pe stadionul de rugby «Mihai Naca» să joace şi echipe de fotbal“

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii