Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţenii conduc cu 2-0 Care a fost cheia meciurilor dintre CVM Tomis şi Explorări Baia Mare

ro

26 Mar, 2013 00:00 1533 Marime text
Echipa de volei masculin CVM Tomis Constanţa este pe cai mari în semifinala Diviziei A 1 contra echipei Ştiinţa Explorări Baia Mare. După primele două meciuri, jucate la Constanţa, Tomis conduce cu 2-0, la capătul a două victorii identice, cu 3-0, şi mai are nevoie de un succes pentru a se califica în finală. În cealaltă semifinală, prima şansă de accedere în ultimul act o are SCM U Craiova, care a realizat două victorii cu 3-0, pe teren propriu, cu Remat Zalău.  
„Sper ca, în continuare, drumul să fie la fel de drept. Trebuie să ne menţinem concentraţi, pentru că este doar 2-0, n-am ajuns încă la 3. Trebuie să ne vedem de treabă şi să ne îndeplinim obiectivul. În returul sezonului regulat, am câştigat tot şi sper să continuăm pe aceeaşi linie. În cealaltă semifinală, Craiova conduce cu 2-0, dar sunt sigur că întâlnirea nu se va termina în trei partide. Pentru noi, nu prea contează cu cine ne vom duela mai departe, dacă ne vom face jocul”, a declarat voleibalistul constănţean Adrian Gontariu.
Jocul trei dintre CVM Tomis şi Ştiinţa Explorări se va desfăşura la Baia Mare, joi, 28 martie, de la ora 19.30 (în direct la Digi Sport 3). Dacă va mai fi nevoie, se va disputa şi jocul patru, vineri, 29 martie, de la ora 17,30.   
„Am pregătit foarte bine dubla cu Explorări. Ne dorim mult să câştigăm campionatul, de aceea nu puteam niciun moment să-i lăsăm pe cei de la Baia Mare să preia controlul. Asta a fost cheia meciurilor. În toate momentele, am fost peste ei. În aceste două meciuri, nu ne-au surprins cu nimic. Probabil că la Baia Mare va fi mai greu meciul trei, dar sper să încheiem disputa după această confruntare. Nu prea contează cu cine vom disputa finala. Noi suntem echipa care joacă cel mai bine, noi dictăm ritmul. În retur şi în meciurile de până acum din play-off am pierdut doar câteva seturi”, a arătat un alt jucător de la Tomis, Andrei Spânu.

Sursa foto: aktualnosci.siatka.org
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii