Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Cei care vor fi găsiţi vinovaţi vor plăti” Viitorul şi Farul pregătesc sancţiuni în cazul incidentelor de la meciul de juniori

ro

10 Apr, 2013 00:00 1990 Marime text
Preşedinţii FC Viitorul şi FC Farul, Paul Peniu şi Neculai Tănasă, şi comandantul Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis”, col. Mircea Seceleanu, au participat la o întâlnire în trei la care s-au pus în discuţie incidentele care au avut loc la meciul de juniori A FC Farul - FC Viitorul. „În viitor, cele două cluburi vor lua măsuri ca aceste incidente să nu mai existe. Va avea loc o analiză a comportării grupelor de juniori care s-au confruntat în meci şi cei care vor fi găsiţi vinovaţi vor suporta consecinţele regulamentului de ordine interioară al fiecărui club”, se menţionează în comunicatul emis în urma întâlnirii. „Punctul comun al celor două cluburi este că au obiective şi strategii comune şi numai printr-o colaborare continuă, fără false învinuiri, se pot obţine performanţe în viitor. Paul Peniu şi Neculai Tănasă au reconfirmat colaborarea foarte bună pe toate planurile între cluburile FC Viitorul şi FC Farul.

Această colaborare va fi promovată în continuare, în ciuda unor persoane ce creează o atmosferă de neacceptare a unui alt adversar sportiv. Gruparea de Jandarmi Mobilă «Tomis» va acorda tot sprijinul ca asemenea incidente cu deznodământ neprevăzut (cum ar fi pătrunderea suporterilor pe teren) să nu mai existe”, se mai arată în documentul semnat de Peniu şi Tănasă.
Meciul dintre juniorii Farului şi ai Viitorului, desfăşurat pe terenul secund al FC Farul, a degenerat în prelungiri, când au apărut incidente atât pe teren, între jucători, penalizate cu trei cartonaşe roşii (două Viitorul, unul Farul), cât şi în tribune, de unde un suporter a coborât pe teren, iar reprezentanţii Viitorului au acuzat că le-a lovit un jucător. Partida s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 1-0. Farul a reclamat şi că, după meci, delegaţia Viitorului a produs stricăciuni la vestiare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii