Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:44 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Anghel spune că Săgeata putea obţine o remiză cu Steaua „Trecem prea uşor pe lângă puncte”

ro

25 Mar, 2014 00:00 1389 Marime text
Steaua s-a impus la limită, 2-1, în meciul cu Săgeata Năvodari, de la Constanţa, din etapa a 24-a a Ligii 1 la fotbal, iar antrenorul formaţiei dobrogene, Cătălin Anghel, a spus că elevii săi puteau obţine un rezultat de egalitate. Surprinzător, Săgeata a deschis scorul, în minutul 7, prin Guerra, dar Steaua a revenit graţie reuşitelor lui Keşeru (31 - din penalty) şi Varela (55). „Am fi putut scoate o remiză. Este o înfrângere greu de digerat, pentru că trecem ușor pe lângă puncte, așa cum s-a întâmplat și cu FC Vaslui. Trebuie să fim mult mai responsabili, să ne dăm seama în ce situație ne aflăm și să tratăm fazele altfel, să nu ne pierdem capul. Însă, în anumite momente, jocul băieților a fost unul bun. Putem construi pe el. Trebuie să fim mult mai încrezători și mai eficienți în fața porții.

Când joci cu Steaua și ai ocazie, trebuie să dai gol, dacă vrei să speri la ceva”, a spus Anghel. Principalul năvodărean este de părere că un punct cu Steaua ar fi fost bun pentru moralul jucătorilor Săgeţii. Totuşi, în ciuda acestei înfrângeri, dobrogenii joacă la victorie etapa viitoare, în deplasare cu echipa Corona Braşov. „Trebuie să rămânem uniţi şi să mergem mai departe. Am pierdut cu Steaua, ne doare, ne ştim anumite probleme, dar vrem să începem de mâine (n.r. ieri) o nouă muncă, să mergem la Corona şi să luăm trei puncte. Este un meci foarte important. Am mare încredere în jucători că, după o noapte care sigur nu va fi uşoară, mâine (n.r. ieri) o putem lua de la capăt.

Trebuie să fim puternici şi să trecem repede peste acest rezultat. Nu vreau să mă leg de arbitraj, cu toate că aş putea să o fac. E cel mai uşor. Nici băieţilor nu le-am dat această ocazie, nu vreau să ne creăm alibiuri. Mă deranjează că primim în continuare goluri din faze fixe, deşi am lucrat foarte mult la acest capitol. Sper să nu se mai întâmple. Egal cu Steaua nu cred că a mai făcut cineva de mult timp. Era bun un punct pentru moralul nostru”, a mai spus Cătălin Anghel. În acest moment, Săgeata se află pe locul 14 în clasament, cu 24 de puncte, iar în runda viitoare joacă în fieful ultimei clasate, cu 12 puncte, Corona Braşov. Meciul este programat vineri, 28 martie, de la ora 19.00, în direct la Digi Sport 1.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii